Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2702
1

Лас-Пальмас – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 січня о 22:30 за Києвом

Лас-Пальмас – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 січня на «Естадіо де Гран Канарія» пройде матч 19-го туру Прімери, в якому «Лас-Пальмас» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Лас-Пальмас

Команда 5 попередніх років провела у Сегунді. Повернутись вона могла 2022-го, але, закінчивши 4-ми, програли стикові поєдинки. Але потім Хав'єр Гарсія Пім'єнта зі своїми підопічними посіли прохідне друге місце, піднявшись у Ла Лігу безпосередньо. І виглядають там найкраще з новачків дивізіону. Тихою сапою, але до кінця першого кола канарки підійшли на відстані 3 очок від зони єврокубків. У них порівну перемог та поразок, по 7, і 25 очок – а у Бетіса, що йде сьомим, 28. Утім, не факт, що клуб зацікавлений в участі у подібних перегонах. Не дарма ж в останніх турах минулого календарного року була лише нічия на своєму полі зі скромним Кадісом та поразка у Більбао від Атлетіка. Цілком можливо, що дограватиме Лас-Пальмас буде на знижених оборотах, адже виліт практично неймовірний.

Барселона

Клуб провів суперечливий минулий рік. З одного боку, Хаві нарешті почав брати в Каталонії трофеї як тренер. Причому не лише переміг у Суперкубку, а й, головне, повернув собі першість у Прімері. Та й зараз можна в актив записати перемогу у своїй групі Ліги чемпіонів – до цього двічі гранд примудрявся закінчувати третім у своїх квартетах. Але фактично більше нічого в цій темпораді кулес собі в актив не можуть занести. Так, тренерський штаб змушений запускати молодь не лише через свою політику, а й через епідемію травм. Недарма так чекають на бразильського новачка, Віктора Роке. Осічок, як для новачка, дуже багато: виграно лише 11 матчів з 18, через що Реал з Жироною відірвалися на 7 очок. Більше того, дистанція від Атлетіка, що йде 5-м, лише в 1 перемогу.

Статистика особистих зустрічей

У березні 2018 року Лас-Пальмас виграв вперше після 5 поразок поспіль. Але це не врятувало команду від вильоту тоді.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у господарів. Ті навряд чи будуть особливо сконцентровані після свят, а гостям потрібна лише перемога. Ставимо на Барселону за фори -1 (коефіцієнт - 1,93).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Ну, не знаю. Пальми завжди були суто "домашнєю" командою і виїзд до них для всіх був доволі проблематичний. Не легко може бути й Барсі, яка далека від своєї оптимальної форми. Усе можливо, але я не ризикну ставити на басків Ф(-1).