Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1863
5

Кристал Пелас – Евертон. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 4 січня о 22:00 за Києвом

Кристал Пелас – Евертон. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

4 січня на «Селхерст Парк» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Кристал Пелас» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Кристал Пелас

Команда проводить непростий сезон. Вона загалом не особливо котирується, але вже більше десятиліття стабільно набирає стільки очок, щоб не особливо поглядати у бік боротьби за виживання. І багато сезонів їх очолював Ходжсон. Від ветерана тренерського цеху відмовлялися, але зрештою довелося просити його повернутися – і це допомогло налагодити гру. Але на цей раз із проблемами зіткнувся вже сам Старина Рой. Довгий час він ніяк не міг привести своїх підопічних до перемоги, і, звичайно, це позначалося на позиціях клубу в турнірній таблиці. Хоча, наприклад, із чемпіоном відігралися, хоча Манчестер Сіті вів 2:0. А Челсі переможний гол провів із пенальті на 89-й хвилині. Але з Брентфордом нарешті серію перервали, обігравши бджіл впевнено, 3:1.

Евертон

Клуб грає під вантажем 10-очкового штрафу. У колишні роки таке б ірисок просто добило. Але, здається, в особі Шона Дайша вони знайшли собі відповідного менеджера. Він врятував від вильоту до Чемпіоншипу минулого сезону, а цього 2023-го сині набирали очки на рівні претендента на єврокубки - якби не штраф, було б цікаво дивитися на те, що вийде у представника Ліверпуля. А так, потужним ривком компенсувавши покарання та вибравшись із зони вильоту, команда допустила кілька невдач. Спочатку був образливий виліт у чвертьфіналі Кубка Ліги. А потім не вдалося нав'язати боротьбу Тоттенхему та Манчестер Сіті. Але їм хоч забивали, а з Вулверхемптоном раптом розсипалися, поступившись 0:3.

Статистика особистих зустрічей

У чотирьох останніх поєдинках іриски не виграли лише одного разу. Вони вдесятьох зіграли 0:0 у Лондоні у квітні минулого року.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси практично рівними. Тут варто використовувати нейтральний варіант зі ставкою на те, що в результаті оформлять сторони тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,10).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 00:23 1
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Миколенко сьогодні відзначиться голом,  в чужі ворота.!!! 
u6464u
суперники рівні за грою, все залежить в якому фізичному стані вони підійшли до цієї гри, надав би невеличку перевагу Евертону.
Remark
Кубки, особливо в топ чемпах, це майже завжди лотерея. 
Лига конференций без динамо
Тотал  больше 2,5 в матче 2,25 коф  ,с подстраховкой можно взять тотал больше  2  1,6 коф, и добавить победу барсы 1,54 ,возможно и зайдет с форой -1 барса с 1,84
Swed
Орлы упорно играют последнее время.     Ничьи с МС и Брайтоном,  и вынос Брентфорда ничего хорошего  Эвертону не обещают.    Ведь Мудрика у них нет.)