Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 сiчня 2024, 06:32
183
0

ІВАЩЕНКО: «Завдання Оболоні – закріпитися у топ-десятці УПЛ»

Головний тренер київської «Оболоні» підбив підсумки першої частини сезону

| Оновлено 04 сiчня 2024, 06:32
183
0
ІВАЩЕНКО: «Завдання Оболоні – закріпитися у топ-десятці УПЛ»
ФК Оболонь Київ. Валерій Іващенко

Головний тренер київської «Оболоні» Валерій Іващенко підсумував першу частину сезону.

На зимову перерву «Оболонь» пішла на 13-й сходинці турнірної таблиці. На вашу думку, це справедливий підсумок першої частини сезону?

– Той результат, який ми маємо, багато спеціалістів не очікували. На початку чемпіонату усі казали, що Оболонь за підсумками першого кола буде десь на останньому місці. Ми спростували це і довели своєю грою, що команда може конкурувати з іншими та досягати хороших результатів. Далеко не все виходило у матчах, могли як програвати, так і вигравати, але це футбол. Я вже казав, що це певна нестача досвіду, як тренерського штабу, так і гравців. Тому усім нам є над чим працювати. Завжди хочеться підніматися вгору, думаю, що це наша не остаточна позиція. Будемо усе можливе від себе робити, потрібно якісно підготуватися для того, щоб закріпитися вище у турнірній таблиці.

Поділіться, будь ласка, планами на зимове міжсезоння, на чому концентруватиме увагу тренерський штаб команди?

– Наші футболісти зараз у відпустці, хочеться, щоб вони добре відпочили як морально, так і фізично. У нас на 8-9 січня запланований медогляд, а з 10 січня ми розпочнемо тренувальну роботу у Києві.

Чи планується підсилення у міжсезоння?

– Звісно, нам би хотілося підсилення, у першому колі це було відчутним. Здорова конкуренція у команді допомагає футболістам працювати на усі 100%. Тому ми хочемо підсилитися взимку і зараз над цим активно працюємо.

– Яке завдання перед клубом стоїть на другу частину чемпіонату?

– У нас з початку сезону є завдання закріпитися у верхній десятці. Я думаю, це був би дуже вдалий результат, як для команди-новачка УПЛ. Для цього нам потрібно гарно попрацювати на зборах, які ми запланували та зробити підсилення на певні позиції.

– На завершення, що б хотіли побажати вболівальникам на новорічні свята?

– Ми живемо у непростий час, тому передусім хочу побажати нашим вболівальникам та й взагалі усім українцям скорішої перемоги, миру, здоров'я та злагоди. Дуже хочеться щоб Україна процвітала і досягала великих перемог в усіх сферах.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.