Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8245
1

Колишній спаринг-партнер Усика дав цінну пораду Ф'юрі. До чого тут Кличко?

Девід Аллен пропонує британцю використовувати тактику бою проти Володимира Кличка

Колишній спаринг-партнер Усика дав цінну пораду Ф'юрі. До чого тут Кличко?
Getty Images/Global Images Ukraine

Девід Аллен, колишній спаринг-партнер Олександра Усика, пропонує британцю використовувати проти українця ту ж тактику бою, що й проти Володимира Кличка.

– На скільки відсотків Тайсон повинен бути Тайсоном Ф'юрі для перемоги над Усиком?

– На 100%. Потрібен такий Тайсон, який бився з Кличком. Це моя думка. Не такий, як проти Вайлдера у другому та третьому поєдинку.

– Чому не той Ф'юрі, що розтоптав Вайлдера у другому поєдинку?

– Усика вже не раз намагалися виснажити в боях. Тайсон може так само битися, як тоді проти Вайлдера, але таким чином опиниться в руках Усика. Ф'юрі повинен заважати Усику, щоб здобути перемогу.

Я спарингував з Усиком, він вдарив мене в підборіддя в останньому раунді. Попросив, щоб мені кинули 4 раунди спарингу з ним, але отримав лише 10 секунд того моменту. Причина була в тому, що я дуркував у ринзі, після спарингу мені сказали: «Ми не битимемося з Ф'юрі». Я провів багато раундів, намагаючись тиснути на Усика, ображаючи його. Але це не працювало, бо він майстер у цьому, з ним робили це протягом років.

Можливо, треба робити багато хибних рухів проти Усика - це дезорганізує його. Це те, що треба проти Усика. Він не найсильніший фізично, не найбільший панчер. Він виграє поєдинки завдяки розуму. Якби я був на місці Ф'юрі, то використав би проти Усика тактику бою з Кличком.

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення найбільш очікуваного бою останніх років стане Саудівська Аравія.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сміх
Тобто Девід Аллен 4 раунди ображав Усика, а Усик не повівся. Звісно що Ален не здогадуєтсья - що Усик не розуміє англійської на достатньому рівні.
Здається мені, що Девіда більше не варто по голові бити.