Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 03 сiчня 2024, 17:08
1871
0

Реал Фарма підписала чотирьох новачків

П’ять футболістів залишили команду

| Оновлено 03 сiчня 2024, 17:08
1871
0
Реал Фарма підписала чотирьох новачків
ФК Реал Фарма

Як стало відомо Sport.ua, друголігова «Реал Фарма» уклала контракти з молодими воротарем Кирилом Грабовським та захисником Олександром Муликом, а також нападаючим Володимиром Тилінським (у минулому гравцем юнацьких команд «Олександрії», «Колоса» та «Чорноморця»).

Раніше наш сайт повідомляв про те, що граючим тренером одеського клубу став екс-голкіпер «Чорноморця» Дмитро Безрук.

Залишили «Реал Фарму» воротарі Іван Богдан та Дмитро Стародубець, півзахисники Михайло Попов (обидва – «Атлетик» Одеса), Сергій Платунов («Титан» Одеса) і Владислав Тимошевський.

З іншими футболістами, у яких перед Новим роком закінчилися контракти (серед них, зокрема, екс-півзахисник дубля «Динамо» Костянтин Пархоменко та найкращий бомбардир клубу Сергій Барсуков), підписані нові угоди. Залишається в команді і орендований у «Кременя» захисник Ілля Руднєв.

«Збори почнемо 20 січня в Одесі. На даний момент збираємося раз на тиждень, граємо з місцевими колективами, дивимося молодих хлопців», – розповів головний тренер команди Андрій Пархоменко.

«Реал Фарма» з 14 очками посідає передостаннє місце в турнірній таблиці Другої ліги. У першому весняному турі 2024 року в гості до одеситів приїде ЮКСА (базова дата – 23 березня).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.