Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2862
1

Реал Мадрид – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 3 січня о 20:15 за Києвом

Реал Мадрид – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

3 січня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 19-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Мальоркою». Поєдинок розпочнеться о 20:15 за європейським часом.

Реал Мадрид

Команда цього сезону налаштована компенсувати невдачі минулого в основних турнірах - Лізі чемпіонів та Прімері. Ось тільки при цьому Флорентіно Перес придбав лише одного топ-новачка, Беллінгема, і вже зрозуміло, що це чудове вкладення. Але Бензема, який пішов, компенсували орендою вікового і не зіркового Хоселу, після травми Куртуа орендували Кепу, за необхідності випускаючи Луніна. Наразі об'єктивно потрібен центрбек, після Мілітао зламався Алаба, а у Начо червона. І поки все йде до чергового тимчасового варіанту з орендою когось маловідомого. Втім, навіть такий варіант королівського клубу дає результат. Виграно групу у Лізі чемпіонів. А в Прімері хоч і наздогнали лише в останньому турі Жирону, але її навряд чи вистачить на друге коло. Головне, що є +7 від Барселони та Атлетіко.

Мальорка

Клуб цього сезону дуже довго набирав хід. І, мабуть, якби не колишні заслуги Хав'єра Агірре (прийшов і врятував наприкінці позаминулого сезону, а у 2022/2023 було дев'яте місце, лише за три очки від зони єврокубків) рятували його від відставки. У 13 перших турах була 1 перемога та 9 очок. І лише з кінця листопада щось почало виходити. Після 1:1 з Кадісом і 0:0 з Алавесом вдалося обіграти нещасну Севілью, а 0:0 з Альмерією змінилися передріздвяними 3:2 з Осасуною. Безумовно, список суперників не вражає, з календарем пощастило, але все одно цей ривок дозволив піти на зимові канікули, наростивши відрив до п'ятиочкового від зони вильоту.

Статистика особистих зустрічей

У лютому минулого року, після 4-х поразок поспіль, Бермельонес виграли. Щоправда, вони зіграли проти мадридського Реала на своєму полі та оформили мінімальні 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають тут особливої боротьби. Галактикос у таких суперників удома мають вигравати не мінімально – беремо фору –1,5 гола (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 01 травня 2024, 00:30 1
Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес
Футбол | 01 травня 2024, 17:27 8
По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес

Команда провели на «Лобановського» відкладений матч 5-го туру УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
О ля ля!    Мальорка 5 матчей не проигрывает.    Если шо, то дайте Лунину пробить пенальти.)