Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 сiчня 2024, 23:01
1819
1

САЛАДУХА: «Це велике горе, яке обов'язково потребує відплати»

Нардеп вимагає не допустити спортсменів рф та рб на Олімпіаду-2024

| Оновлено 02 сiчня 2024, 23:01
1819
1
САЛАДУХА: «Це велике горе, яке обов'язково потребує відплати»
Facebook. Ольга Саладуха

Народний депутат Ольга Саладуха, в.о президента Федерації легкої атлетики України, прокоментувала чергову ракетну атаку рф на Україну:

«Новорічні «подарунки» від рашистів. Сьогодні Україна зазнала однієї з найпотужніших комбінованих повітряних атак з боку рф – «кинджали», крилаті ракети, «шахеди». Найбільше постраждали Київ, Харків, а також столичний і харківський регіони. Є загиблі та поранені, сотні людей залишилися без даху над головою. Велике горе, яке обов’язково потребує відплати.

Дякую силам українських ППО за влучність і швидкість! Збиті 72 повітряні цілі, які могли б наробити ще більшої біди. Подяка рятувальникам і поліцейським, які сьогодні цілий день допомагають мирним мешканцям наших міст і сіл. Щирі співчуття українцям, які втратили рідних та близьких і чиї домівки були зруйновані.

Ми бачимо як на протязі останніх тижнів росія все більше звіріє від кривавого терору. Але тут не просто кровожерливість, але й цинічний розрахунок. Вони в першу чергу хочуть вбити нашу віру, нашу стійкість, наше силу до опору. Й тому як і минулої зими не повинно бути місця для відчаю.

Навпаки, мусимо сконцентруватися кожен на своїй ділянці роботи. Щоб в України було більше зброї, а наш повітряний щит був міцнішим. Щоб в самій рф також відчувалася війна й рашисти розуміли – за кожен теракт буде кара. Щоб наша економіка була спроможною витримати «марафон» українсько-російської екзистенційної битви.

А завдання №1 для спортивної спільноти – не допустити спортсменів рф і білорусі навіть в якості «нейтральних» на Олімпіаду-2024. Не можуть заплямовані в крові атлети бути поруч з їхніми жертвами і робити вигляд, що нічого не відбувається. Менеджерам МОК, які провокують таку ситуацію, було б не зле сьогодні побувати в Києві чи Харкові та побачити до кого вони такі толерантні. Можливо, тоді б їхня думка змінилася.

Сьогоднішній страшний удар не був першим. І, на жаль, не буде останнім. Тому мусимо цілеспрямовано працювати на перемогу. Спинити ворога можна лише нашою силою і нашою впертістю. Іншого шляху немає. Переможемо!»

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 56
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
На жаль така позиція МОКу, та й взагалі всіх міжнародних організацій починаючи з ООН, до путлера вийде всьому світу боком.