Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 02 сiчня 2024, 13:03
285
0

Свен УЛЬРАЙХ: «Сприймаю як привілей бути другим воротарем у Баварії»

Голкіпер мюнхенського клубу розповів про свою роль у команді

| Оновлено 02 сiчня 2024, 13:03
285
0
Свен УЛЬРАЙХ: «Сприймаю як привілей бути другим воротарем у Баварії»
fcbayern.com. Свен Ульрайх

Воротар мюнхенської «Баварії» Свен Ульрайх розповів, як він ставиться до своєї ролі другого воротаря «Баварії».

«Я знаю, яка моя роль тут, у «Баварії». Я також був дуже радий, коли Ноєр повернувся. Мені завжди було ясно, що я допоможу йому на тренуваннях, щоб добре повернутися. Ми працюємо як команда.

Конкуренція є частиною гри. Насправді це фундаментально, щоб досягти успіху в спорті. Але в команді також важливо знати своє місце. У нас є чітка ієрархія, Ману — номер один. Але він знає, що повинен дати на 100 відсотків на кожному тренуванні, тому що ми з Даніелем Перецом кидаємо виклик. Йому також це потрібно, щоб досягти максимуму. Стосунки між Ману і мною виходять за рамки стосунків колег. Ми стали друзями за багато років спільної роботи. І це також важливо для мене, тому що я повинен почуватися комфортно, щоб виступати якнайкраще.

Коли «Баварія» хотіла підписати мене зі «Штутгарта», моєю першою думкою було: «Вау! Круто! «Баварія!» Але потім, наступної миті, я зрозумів: номер два? Мені було 26, і це було не те, що я передбачав у своєму плані кар’єри, хоча після кількох ночей роздумів я побачив у пропозиції чудовий шанс для мене. Завдяки щоденній роботі з Ману та цією командою світового класу я зміг багато чого навчитися. Я усвідомлював, що деякі люди, можливо, не розуміють цього, але для мене це був крок уперед.

Я хотів отримати досвід, який приведе мене в загальну кар'єру і відкриє для мене нові двері. Але потім все склалося таким чином, що я відтоді продовжив свій контракт. Я також грав регулярно і завжди відчуваю впевненість тут. З часом я полюбив команду, клуб, навколишнє середовище та все інше. Я сприймаю як привілей працювати тут як номер два», – сказав Ульрайх.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.