Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 сiчня 2024, 21:05
3322
8

Вест Хем – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 січня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 02 сiчня 2024, 21:05
3322
8
Вест Хем – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

2 січня на «Лондон Стедіум» пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Брайтоном». Поєдинок розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Вест Хем

Команда пережила непростий минулий сезон – неодноразово Моєса від відставки рятували минулі сезони. У результаті, щоправда, все закінчилося тріумфом, ще й міжнародного рівня: англійці виграли Лігу конференцій, причому за весь турнір, починаючи з літньої кваліфікації, лише раз не виграли свого суперника. Але були побоювання: як мине наступний рік, з урахуванням відходу лідера та капітана, Райса? Втім, 100 мільйонів, отриманих за Деклана, дозволили провести непогану трансферну кампанію. І молотобійці йдуть цілком успішно. У Лізі Європи вони спокійно виграли свою групу, де у суперниках був, зокрема, і німецький Фрайбург. Та й в АПЛ Боуен та компанія виграють більше матчів, ніж програють, у тому числі, у грудні, у Тоттенхема та МЮ. Це дозволяє триматися в топ-6, вище від багатьох грандів. І підтвердили свій клас впевненою, 2:0, перемогою над лідером, на той момент сезону - Арсеналом.

Брайтон

Клуб отримує новий досвід – вперше він виступає у Лізі Європи. Там англійці дебютували, на своєму полі програвши АЕКу, але зрештою вони закінчили груповий етап перемогою у своєму квартеті. Але це позначилося на тому, що Альбіон не може показати себе на внутрішній арені так само добре, як минулого сезону. Стартувала там команда оптимістично, із 5 перемог у 6 перших турах. Але потім удалося виграти лише пару матчів. А грандам, навіть Челсі, поступалися (причому їм програли й у Кубку Ліги). Тим несподіваніший успіх із Тоттенхемом. Тому забили по парі голів і в 1-му, і в 2-му таймі, і тільки наприкінці трохи розслабилися, в результаті вигравши 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Брайтон мав 3 перемоги поспіль. Але наприкінці літа чайки вдома поступилися молотобійцям 1:3.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом цього протистояння господарів поля. Але й гості хороші - чекаємо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,93).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
В Лондоне опять дождь.  Но в Брайтоне ещё сильней.) 
  Так что хорошо, что в Лондоне.  Молотобойцам есть за что бороться.  Отстоять своё  6-е!   Для этого хватит и 2:2.
Лига конференций без динамо
Можно экспресик на вечер попробыаать ,1,84  Брайтон фора с 0  ,Валенсия тоже фора с 0 за 1,6,и Милан победа 1,69 коф 
 5 общий где то.
sres2016
Boxing day минув безкомпромісно, без жодної нічиї. Більше того, два тури — 19 матчів — не було зафіксовано жодного мирного результату. Востаннє в АПЛ команди зіграли внічию ще 23 грудня. Тож нічия на часі? На часі! Дійсно, чому б і не сьогодні?
Відтак ризикну взяти нічию за 3.70.