Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2161
0

Мілан – Кальярі. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Італії

Поєдинок відбудеться 2 січня о 22:00 за Києвом

Мілан – Кальярі. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 січня на «Сан-Сіро» пройде матч 1/8 фіналу кубка Італії, в якому «Мілан» зустрінеться з «Кальярі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Мілан

Команда зазнала відносної невдачі в плані одного з головних завдань на сезон. Півфіналіст минулого розіграшу Ліги чемпіонів, вона не змогла пробитися до плей-оф, і, за чутками, це капітально розчарувало керівництво, яке рахує потенційні економічні втрати. З іншого боку, навіть там італійці випередили у суперечці за третє місце Ньюкасл, та й з ПСЖ та дортмундською Боруссією виглядали непогано. Крім того, підопічні Стефано Піолі додали в Серії А. Якщо минулого сезону вони фактично були лише п'ятими, то зараз досить впевнено тримаються на третьому місці – а вище лише Ювентус і фактично вже недосяжний Інтер. Щоправда, у грудні на виїзді россонері примудрилися програти Аталанті і лише наприкінці звели до 2:2 поєдинок зі скромною Салернітаною. Та й із Сассуоло було непросто, але зрештою єдиний гол Пулішича приніс чергові 3 очки.

Кальярі

Клуб явно більше захоплений боротьбою в Серії А. Острів'яни повернулися туди після річного перебування в Серії В. Але навіть із легендарним наставником, Клаудіо Раньєрі, що повернувся на Сардинію, де колись створював собі першу тренерську славу, пробиватися туди доводилося через плей-оф . Спочатку острів'яни розглядалися як аутсайдер, і після 8 перших турів було 6 поразок при парі нічиїх. Потім, з середини осені, був підйом, навіть вдалося кілька разів виграти - чого вартий переможний камбек з 0:3 проти Фрозіноне. Але перед Різдвом без боротьби, 0:2, поступилися Вероні. Та й із прямим конкурентом, Емполі, закінчили лише 0:0.

Статистика особистих зустрічей

У цьому столітті Кальярі виграв лише одного разу, 2017-го року. У вересні россонері взяли уже дев'яту перемогу у 11 крайніх очних поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у перемозі червоно-чорних. Але їм навряд чи хочеться витрачати сили, що потрібні на Кальчо - чекаємо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.