Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 березня 2024, 17:28
5514
1

Бій у березні. Хірн назвав трьох потенційних суперників Джошуа

У Ентоні великий вибір гідних суперників

| Оновлено 06 березня 2024, 17:28
5514
1
Бій у березні. Хірн назвав трьох потенційних суперників Джошуа
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа

Промоутер Matchroom Едді Хірн повідомив, що наступний бій Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) запланований на березень у Саудівській Аравії.

Також Хірн назвав трьох потенційних суперників британця:

  • Філіп Хргович
  • Чжан Чжілей
  • Франсіс Нганну

Зазначимо, що Хргович є обов'язковим претендентом на титул IBF. Якщо титул відберуть у переможця бою Ф'юрі - Усик через пункт про реванш, що не дає змоги провести обов'язковий захист, Хргович може битися з Ентоні Джошуа за вакантний пояс.

23 грудня Джошуа достроково переміг Отто Валліна в Саудівській Аравії.

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сміх
Доволі очікуваний список.
- Хорват з того часу як став ОПом, готовий тільки за грубі гроші вийти, або дрібного пенса відлупцювати. Кому продати свій 0 йому байдуже. Якщо це й ще за пояс буде - гроші гарантовано! Хоча я від нього більшого очікував - бо інтернетом гуляє відео, як молодий Хргович на тренуваннях Уайлдера в школу зводив. Але його команді видніше.
- Китаєць чудовий варіант. ОП на пояс, але з поточними розкладами цього року (це я вже про 2024) йому той бій не світить. А Чжан не молодіє, тому щоб не виглядати дідусем для биття - великий бій має провести як найшвидше. Він не проти ще одного британця апсетнути (за опіумні війни! за дідов!).
- ну і Нгану. Чорна конячка яка виставила Фюрі дурнем, на чому і зробила ім'я. Так як ні фан бази, ні майстерності великої не має - найбезпечніший і найнудніший варіант (але певно кращий за все інше, що йде далі). Відбоксувати щоб не простоювати, + буде міні інтерес (чи покладе Нгану? а чи Нгану ще раз не апсетне боксера?). Ну і Нгану вдруге вжитті заробить великі гроші.
Шкода тут тільки Паркера, який гарний бій провів. Але не є ОПом, і Ентоні він не цікавий, а інші хороші варіанти заняті.