Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 06 марта 2024, 17:28
5512
1

Бой в марте. Хирн назвал трех потенциальных соперников Джошуа

У Энтони большой выбор достойных соперников

| Обновлено 06 марта 2024, 17:28
5512
1
Бой в марте. Хирн назвал трех потенциальных соперников Джошуа
Getty Images/Global Images Ukraine. Энтони Джошуа

Промоутер Matchroom Эдди Хирн сообщил, что следующий бой Энтони Джошуа (27-3, 24 KO) запланирован на март в Саудовской Аравии.

Также Хирн назвал трех потенциальных соперников британца:

  1. Филип Хргович
  2. Чжан Чжилей
  3. Франсис Нганну

Отметим, что Хргович является обязательным претендентом на титул IBF. Если титул будет отобран у победителя боя Фьюри – Усик из-за пункта о реванше, не позволяющего провести обязательную защиту, Хргович может сразиться с Энтони Джошуа за вакантный пояс.

23 декабря Джошуа досрочно победил Отто Валлина в Саудовской Аравии.

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сміх
Доволі очікуваний список.
- Хорват з того часу як став ОПом, готовий тільки за грубі гроші вийти, або дрібного пенса відлупцювати. Кому продати свій 0 йому байдуже. Якщо це й ще за пояс буде - гроші гарантовано! Хоча я від нього більшого очікував - бо інтернетом гуляє відео, як молодий Хргович на тренуваннях Уайлдера в школу зводив. Але його команді видніше.
- Китаєць чудовий варіант. ОП на пояс, але з поточними розкладами цього року (це я вже про 2024) йому той бій не світить. А Чжан не молодіє, тому щоб не виглядати дідусем для биття - великий бій має провести як найшвидше. Він не проти ще одного британця апсетнути (за опіумні війни! за дідов!).
- ну і Нгану. Чорна конячка яка виставила Фюрі дурнем, на чому і зробила ім'я. Так як ні фан бази, ні майстерності великої не має - найбезпечніший і найнудніший варіант (але певно кращий за все інше, що йде далі). Відбоксувати щоб не простоювати, + буде міні інтерес (чи покладе Нгану? а чи Нгану ще раз не апсетне боксера?). Ну і Нгану вдруге вжитті заробить великі гроші.
Шкода тут тільки Паркера, який гарний бій провів. Але не є ОПом, і Ентоні він не цікавий, а інші хороші варіанти заняті.