Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2163
2

Вулверхемптон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 грудня о 17:00 за Києвом

Вулверхемптон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

30 грудня на «Молінью» пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Вулверхемптон

Команда важко розпочинала нинішній сезон. Цього, в принципі, можна було чекати: О'Ніл за пару днів до старту чемпіонату прийшов на зміну Лопетегі, який за обопільною угодою розірвав контракт з Вулвз. Але поступово Гарі притерся зі своїми новими підопічними, і пояснив футболістам своє бачення. Ні, все одно програють багато, іноді крупно. Але при цьому регулярно, особливо на своєму полі, виходить брати очки і навіть вигравати, що дозволяє не особливо озиратися назад, на зону вильоту - тим більше, що трійка аутсайдерів окреслилася за осінь досить чітко. Але й розслаблятися не можна. Проте після розгрому Брентфорда вдалося наростити відрив від зони вильоту до вагомих 10 очок.

Евертон

Клуб міг би зараз бути серед претендентів на єврокубки - але отримали восени штраф у 10 очок, причому з досить суперечливих причин. Втім, іриски просто відповіли на такий удар тим, що продовжили демонструвати чудовий футбол, особливо на тлі таких важких попередніх років. Могли і навіть, мабуть, мали сині пробитися до півфіналу Кубка Ліги, але Онана не реалізував п'ятий, вирішальний удар - а потім Фулхем переламав ситуацію. А потім був досить складний відрізок у АПЛ. Спочатку грали з Тоттенхемом, і, швидко пропустивши двічі, поступилися 1:2. А в середу Манчестер Сіті взагалі оформив підсумкові 3:1 на свою користь: до перерви в Ліверпулі вели господарі поля, але потім пропустили тричі у відповідь. До речі, тепер Лутон скоротив відставання до мінімуму в 1 очко – треба прокидатися.

Статистика особистих зустрічей

В останніх 5 очних поєдинках вовки дозволили ірискам взяти лише 1 нічию, перемігши у всіх інших матчах.

Прогноз

Букмекерські контори надають практично номінальну перевагу господарям поля. Але обидва клуби виглядають чудово, тому ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,07).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Цікавий матч. Важко спрогнозувати. Вважаю, що Евертон зможе нав'язати свою гру і переможе у цьому матчі.
Успіхів Віталію та Евертену і багато голів.