Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 грудня 2023, 14:22
3527
8

Лутон Таун – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 грудня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 30 грудня 2023, 14:22
3527
8
Лутон Таун – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

30 грудня на «Кенілворт Роуд» пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лутон» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Лутон

Команда спочатку сприймалася як турист до АПЛ. Так, її піднесення туди не можна назвати сенсаційним – роком раніше вже була участь у плей-оф, але тоді невдала. Але, з іншого боку, скромні капелюшники повернулися до елітного дивізіону після паузи у 3 десятиліття, а у форматі саме Прем'єр-Ліги так і зовсім дебютують. Крім того, вони кваліфікувалися, насилу вигравши стикові поєдинки. Тож кожен набір очок – вже досягнення. Їх, правда, у хлопців Роба Едвардса небагато, а Лок'єр, капітан, мало не помер на полі - добре, що його відкачали, і поєдинок проти Борнмута вирішили переграти зі стартового свистка. Примітно, що після цього вдалося обіграти і Ньюкасл, і Шеффілд Юнайтед.

Челсі

Клуб готується до нового трансферного вікна. Вже давно писали, що Почеттіно потребує голеадора - Осімхена або хоча б Айвена Тоуні, також він хоче центрального захисника і взагалі хоче більше агресії та банального зростання, і вірить, що наростить ці фактори за рахунок зимових новачків. Хоча сині і так другий рік поспіль за Тодда Боелі серед лідерів із придбань. А результату як минулого сезону не було, так і зараз особливо не з'явилося. Хіба що у Кубку Ліги пройшли до півфіналу, але Ньюкасл вів до 90-ї хвилини - благо, що Мудрик підстеріг помилку Тріпп'єра і встиг зрівняти, а Петрович виправдав довіру, вигравши серію пенальті. Але в АПЛ замість повноцінного відвоювання позицій пенсіонери залишаються серед середняків, і не факт, що хоч у зону єврокубків піднімуться. Так, вимучили насилу перемогу над Крістал Пелас, за рахунок пізнього пенальті. Але до цього по справі з тим самим рахунком, 1:2, поступилися Вулверхемптону.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали у 2021-2022, у кубку, та у серпні вже у Прем'єр-Лізі. Сині виграли тричі, незмінно забиваючи по 3 м'ячі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу синіх. Але капелюшники раптом набрали обертів - тут чекаємо на їхню перемогу при форі +1 гол (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Тут напрошується ОЗ. Принаймні останні матчі команд дають на це підстави. Втім 1,71 від буків не дуже приваблює, хочеться чогось гострішого. Перелистав статистику і дещо для себе знайшов. З'ясував, що  в 9-х з 10-ти останніх поєдинків Лутона голів більше забивалося в других таймах. В переважної більшості матчів Челсі також після перерви тотал був вище. Відтак ризикну взяти таку екзотичну ставку як" другий тайм результативніше першого" за 2,0.
SamojlovS
Если Челси хочет хоть на что-то претендовать в этом сезоне... - таких надо проходить с разницей в два мяча минимум... Чисто на опыте. 
Ярослав 999
Я не знаю що там АПЛ курить тому що ці команди грали між собою в 3 турі,а тут в 1турі другого кола
Лига конференций без динамо
Челси победа  с форой (-1) 1,93 коф
Астон вида победа 1,5
Кристал и бретфорд  обе забьют за 1,97
Вулвер и Эвертон тоже ОЗ 1,77
Нотинген МЮ тотал больше 2,5 за 1,72
Милан победа 1,6
Юве Рома тотал общий больше 2 за 2,15
Лига конференций без динамо
Ремарка, привет ты где,будешь сегодня деньги выигрывать тебе надо ещё подарок купить жене и под ёлку положить все не проиграй или у тебя муж
🔱Avtoigor🔱
Лутон Таун буде грати, як останній раз, тому для Челсі це буде не легкою прогулянкою. У цьому матчі немає фаворита.
Хочу щоб Лутон дали доброї прочуханки пихатим з Челсі.
Алекс 122
Лутон 2 0
Swed
Хай живе  Premier League!!! 
 
После 14:30 можно спать у монитора...  и слушать.
 Лутон - Челси видится как 1:2.  
 Шляпники пусть занимаются Алисой.