Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2023, 19:08
21340
11

«Не долар, євро чи гривня». Селезньов відреагував на критику Зінченка

Євген став на захист Олександра, на якого з'їлися британські експерти

| Оновлено 31 грудня 2023, 19:08
21340
11
«Не долар, євро чи гривня». Селезньов відреагував на критику Зінченка
Instagram. Євген Селезньов

38-річний екс-футболіст «Дніпра», «Шахтаря» та збірної України Євген Селезньов став на захист українського захисника «Арсенала» Олександра Зінченка, якого останнім часом критикували британські експерти через слабку гру проти «Ліверпуля» та «Вест Хема»:

«Зінченко - моя близька людина, він акуратист, перфекціоніст. Завжди грає на команду. Щодо останніх матчів – усі ми в житті помиляємось. Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Саня – просто красень, жодних питань у мене до його гри ніколи не виникало.

Експерти завжди накидаються, якщо щось не подобається. Зінченко не долар, євро чи гривня, щоб подобатися всім. Сані потрібно не зважати на хейт і рухатися до своєї мрії. Все буде добре.

Я під час своєї ігрової кар'єри завжди відповідав експертам на критику, але Зінченку так робити не треба. Він з іншого покоління і мудріший за мене. Нехай працює на своє ім'я, і все буде гаразд. Бажаю йому успіхів і здобути чемпіонство з Арсеналом», – заявив Селезньов.

28 грудня «Арсенал» разом із Зінченком несподівано поступився на своєму полі «Вест Хему» 0:2 у 19-му турі АПЛ та подарував лідерство «Ліверпулю». Українець відіграв 64 хвилини, після чого його замінили на Райса Нельсона. Олександру приписали провину у двох пропущених м'ячах. При першому голі Зінченко невдало вибив м'яч на кутовий, а за другого не зумів утримати Константіноса Мавропаноса під час кутового, після якого грек забив головою.

Відеоогляд матчу Арсенал – Вест Хем – 0:2

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Кожушко
Ну ладно перший гол, але що міг зробити Зінченко проти гравця який на голову від нього вищий? І я не поняв, Зінченко особисто за весь захист команди відповідає чи як?🤦‍♂️
GloryUkraine
Проти Зіни почала працювати британська преса і ніхто з нас не зможе нічим йому допомогти. Все тільки залежить від нього самого в першу чергу та Артети. Зіна має зібратися , а тренер має підтримати його та дати змогу на полі, грою, доказати, що ці невдалі дії Зіни були випадковими.
limb0101
Жені респект.
Андрей Шевченко
Тобі гнида фублі подобались.
Выталкиватель парашутистов
Наконец-то всплыл наш наркоша...Давно не было слышно. Я грешным делом подумал, что он уже в тероборону записался, как Усик, Ломаченко, Беланов и далее по-списку...
WildeKater
1. Кликбейт заголовок ибо вырванная из контекста даже не фраза, а её кусок
2. Когда это кормилец в Днепр-1 играл? На сколько помню он туда хотел, но был там нахер никому не нужен.
luceorius
 Звісно, ні. Зінченко фунт стерлінгів, а це вам non penis canana.
Swed
Евгений - значит Благородный.   А сблизились что ли в Шахтёре, но когда?))