Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 грудня 2023, 15:47
10782
0

Шахтар та Корінтіанс можуть обмінятися футболістами

Такий варіант розглядається клубами

| Оновлено 28 грудня 2023, 15:47
10782
0
Шахтар та Корінтіанс можуть обмінятися футболістами
instagram.com/ronimoura_. Роні

Не досягнувши успіху у переговорах з «Шахтарем» щодо продовження оренди центрального хавбека Майкона, керівництво «Корінтіанса» розробляє інші варіанти, як зберегти футболіста.

Бразильський клуб запропонував «гірникам» обмінятися футболістами. Замість Майкона «Корінтіанс» готовий відпустити в Україну 24-річного опорного півзахисника Роні Медейроса де Моуру, який у сезоні-2023 провів 15 матчів (670 хвилин) у рамках бразильської Серії А.

Тепер «Шахтар» аналізує здібності Роні, а також вивчає інших футболістів, доступних для обміну. Зокрема, одне з імен, що перебуває у фокусі уваги українського гранда – 17-річний центрфорвард молодіжної команди «Корінтіанса» Гільєрме Енріке, який ще не дебютував у основі «тімау».

У разі потенційного обміну Майкона на Гільєрме Енріке останній зможе приєднатися до «Шахтаря» лише наприкінці 2024 року, коли стане повнолітнім.

Активація горезвісного Annexe 7 ФІФА для «Корінтіанса» в аспекті Майкона наразі не є актуальною, оскільки це положення діє лише для літнього вікна переходів, а термін оренди хавбека спливає 31 грудня.

Сам Майкон не хоче повертатися в Україну, тому в «Корінтіансі» оцінюють усі варіанти щодо збереження хавбека у складі, й не виключають навіть офіційної пропозиції «гірникам» про покупку футболіста.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» через агента зробив пропозицію Педріньо, який нині грає на тимчасовій основі в «Атлетіко Мінейро», про пролонгацію контракту та повернення в Україну у 2024 році.

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.