Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3664
0

Брайтон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 грудня о 21:30 за Києвом

Брайтон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

28 грудня на «Амекс» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зустрінеться з «Тоттенхемом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Брайтон

Команда постійно продає, причому дуже вигідно, своїх найбільш розкручених футболістів. Причому, як правило, у Челсі – аж до Кайседо за 100+ мільйонів вже цього літа. Восени 2022-го ще й Грем Поттер до Лондона перебрався. Але це й принесло успіх: на новий рівень клуб вийшов за Де Дзербі, що закінчив перший свій сезон на 6-му місці. Це принесло дебют у Лізі Європи, і він став успішним. Поступово набравши обертів, у результаті англійці достроково вийшли у плей-оф турніру. При цьому результати в АПЛ просіли (та й у Кубку Ліги стався швидкий виліт від нестабільних аристократів). Бракує сил і досвіду, що позначається на результатах у чемпіонаті. Навіть із кризовим Кристал Пелас все закінчилося нічиєю 1:1, причому Велбек зрівнював рахунок лише на 82-й хвилині.

Тоттенхем

Клуб входить до тих грандів, що провалилися минулого сезону, і намагається повернутися на втрачені позиції зараз. Це виходить явно гірше, ніж у Ліверпуля, але краще, ніж у сусіднього Челсі. Постекоглу зміг на новому рівні класно стартувати, незважаючи на те, що влітку Кейн змусив себе продати до Баварії. Шпори вийшли переможцями у 8 із 10 перших матчів АПЛ. Але потім з листопада пішов різкий спад. Так, у його рамках вдалося видати видовищні 3:3 - але решту 4 поєдинків було програно, в основному за безвільним сценарієм, коли відкривали рахунок, але поступалися 1:2. Але взимку обіграли Ньюкасл і Ноттінгем Форест. А минулого туру Евертону забили вже двічі до 18-ї хвилини, і зрештою, утримавши перевагу, повернулися до квартету лідерів.

Статистика особистих зустрічей

Хоча минулий сезон був успішним для чайок та провальним для шпор, але Хотспурс обіграли суперника двічі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару рівною, але підопічні Постекоглу знову набрали обертів. Так що ставимо на гостей при форі 0 (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.