Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2303
3

Арсенал – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 грудня о 22:15 за Києвом

Арсенал – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

28 грудня на «Емірейтс» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Вест Хемом». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Арсенал

Команда довго шукала свою гру. Великим розчаруванням став позаминулий сезон, коли амбітний клуб здувся на фінішній прямій, дозволивши себе обіграти головному ворогові, Тоттенхему, залишившись без 4-го місця і, отже, Ліги чемпіонів. Навесні Зінченко та компанія теж наприкінці здали, але при цьому вони зуміли впевнено закінчити на 2-й позиції, що стало довгоочікуваним та помітним стрибком. Зараз каноніри намагаються втриматись на новому рівні, а то й додати. Вони впевнено повернулися до Ліги чемпіонів, вигравши свою групу. На внутрішній арені все почалося з перемоги в Суперкубку, драматично вирваної наприкінці, по пенальті. А до грудня червоно-білі повели гонку за першість в АПЛ, переважно з Ліверпулем. Минулого туру з мерсисайдцями видали 1:1 на виїзді – цього у підсумку вистачило для утримання лідерства на Різдво.

Вест Хем

Клуб минулого сезону врятував собі репутацію за рахунок перемоги в Лізі конференцій - при цьому на внутрішній арені довгий час молотобійці перебували під загрозою падіння до Чемпіоншипу. Зараз Девід Моєс і його підопічні виступають значно стабільніше, незважаючи на відхід влітку капітана та лідера, Деклана Райса. Хаммерс спокійно пройшов груповий етап Ліги Європи, достроково кваліфікувавшись до Ліги Європи. Також вони у Кубку Ліги вибили якраз Арсенал. Потім, у грудні, там же був Ліверпуль - і поразка 1:5. Цілком гідно та стабільно виглядали гравці в АПЛ, утримуючись серед претендентів на єврокубки. У тому числі, у вихідні з Манчестер Юнайтед оформили гросмейстерські 2:0.

Статистика особистих зустрічей

У канонірів було 6 перемог та нічия. Але спочатку навесні було 2:2 в АПЛ, а у листопаді молотобійці виграли 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари канонірів, причому беззастережним. Але гості закриються в обороні, тому ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,86).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Чекаємо від Зінченка покер в цьому матчі. Так би мовити по голу в кожну глотку "експертів".
🔱Avtoigor🔱
Мєга матч, важливий для Арсеналу, який знімить питання що до лідера у турнірній таблиці.
Вболіватиму за Вест Хем потрібна перемога або нічия (фанат Ліверпуля)