Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 грудня 2023, 14:41
8552
44

Пол МЕРСОН: «Зінченко – моє головне занепокоєння в Арсеналі»

Екс-гравець «Арсенала» розкритикував українця

| Оновлено 27 грудня 2023, 14:41
8552
44
Пол МЕРСОН: «Зінченко – моє головне занепокоєння в Арсеналі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Колишній гравець «Арсенала» Пол Мерсон оцінив шанси команди Мікеля Артети на чемпіонство і розкритикував українця Олександра Зінченка:

«Арсенал» тепер інша команда. Вона багато чому навчилася в минулому сезоні, і багато в чому за рахунок потенціалу Деклана Райса вийшла на новий рівень.

Я думаю, «Арсенал» продовжить прогресувати. І він здатний стати чемпіоном Англії в цьому сезоні. Але проблема цієї команди – її лівий захисник, Олександр Зінченко. У матчі проти «Ліверпуля» (1:1) він продемонстрував відверто погану гру в обороні.

Зінченко – моє головне занепокоєння, коли я розмірковую про нинішній «Арсенал». Думаю, він підходить тільки для матчів проти команд, які грають виключно від оборони, і в яких «Арсенал» домінує. Але для команд-лідерів Зінченко не годиться.

Попереду на «Арсенал» чекають матчі з «Вест Хемом», «Фулхемом», «Кристал Пелас» і «Ноттінгем Форест». У цих іграх треба брати максимум очок. Якщо команда цього не зробить, то, значить, вона не має права вигравати АПЛ».

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 44
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Про Райса он слегка загнул. Пока что как мне кажется, с Джакой получше играли. 
А про слабые места Зинченко уже каждая собака знает, проблема будет только усугубляться, если ближайший к нему ЦЗ не научится его подстраховывать, как Диаш в МС, при том что в МС Зина намного реже сидел у чужих ворот, в Арсенале это прямо возвели в абсолют.
avk2307
У Арсенала є ситуативні програші , коли голи з під нього забивають, але коли забивають після помилки Райа, або Габріеля або ще кого , то в нас не дуже дивяться на те. В Англії про це теж розмовляють.
Тут важливо , що думає Артета і як він бачить.
Зінченко тільки успіху, Арсеналу Чемпіонство і пройти в ЛЧ подалі.
D.Lanskoy
Схоже на заказуху. Аж забагато останнім часом бруду ллють на Зінченко - з чого б? Хтось так претендує на його місце?
Выталкиватель парашутистов
почему-о наши "эксперты" упорно не замечают того, что видят в самой Англии? Зинченко очень слабый футболист, с узкой специализацией и явно не для АПЛ... Для нашего чемпионата он еще ничего, но выше.... Так что все по-делу.
orakin29
Знову зірвався.До Мілі його.На реабілітацію
vbrjkf
Цей мейсон такий експерт, як я балерун
Евгений Кожушко
О, ще один іксперд у якого всі проблеми Арсенали від Зінченка🤦‍♂️
go0dboy
Мартінеллі клоун, запоров все що міг, а хєровий Зіна бо його Саллах обіграв, ппц
andre_lui
Пару років тому не було Зінченка в Арсеналі і справді не було занепокоєння. Але з іншоі причини. Арсенал стабільно ні на що не претендував і вже на початку сезону вся інтрига вмирала. Всі розуміли, що єврокубків не буде але й не вилетить. А тут у них вже занепокоєння...Бо є шанси другий рік підряд на чемпіонство. Виграє і програє команда. Артеті видніше. А ці спеціалісти на пенсіі нехай говорять, а команда грає
Алекс 122
Это перебор .у него есть ошибки коначно но он хопошо развивает атаки 
sasha_d99
Прицепились к Зинченко непонятно почему! Тренер ставит - значит  выполняет установку, но тренера не хают. А вообще все игроки ошибаются и Зинченко не исключение, но тут чего-то на него всех собак стравили!
anacreon
Ще один клоун. Де вони їх понабирали? Че це там вони всім футболістам в АПЛ кісточки обмивають, а ми просто читаємо тільки про Зіну, бо він наш?
Артур Отаманчук
Ну выпил лишнего чувак,  ну написал ху*ню, зачем делать из этого сенсацию.
victorpolo
У Зінченка є швидкість і техніка. І техніка на швидкості! може його варто ставити на іншу позицію, більш атакувальну, де огріхи не будуть такими критичними?..
supernik
Однозначно підтримую. Який з нього лівий захисник. Та він для УПЛ слабенький.