Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 грудня 2023, 18:17
1452
0

Рух вирішив приєднатися до проекту УПЛ-ТБ

Львівський клуб уже не проти телепулу

| Оновлено 27 грудня 2023, 18:17
1452
0
Рух вирішив приєднатися до проекту УПЛ-ТБ
ФК Рух

Генеральний директор «Руха» Ігор Дедишин повідомив, що клуб готовий приєднатися до проекту УПЛ-ТБ у рамках створення єдиного телепулу.

У першій частині сезону матчі львівської команди клуб показував на своєму каналі на Youtube, проте наразі УПЛ знову обговорює спільний телепул.

«ФК «Рух» вітає той факт, що Прем’єр-ліга та клуби дійшли до висновку, про який ми говорили ще півроку тому: клуби та Ліга повинні самостійно створити свій власний продукт. Відповідно, клуби та УПЛ будуть самі займатись його виробництвом, просуванням, дистрибуцією та продажем. Цю концепцію власного «УПЛ-ТБ» «Рух» пропонував ще влітку, але довелось пройти складний період усвідомлення, і ми раді, що клуби зараз також вирішили, що потрібно йти саме цим шляхом.

Один з топ-менеджерів УПЛ Максим Радченко запропонував той концепт виготовлення продукту, який майже повністю відповідає нашому баченню. Відтак, «Рух» готовий приєднатись до реалізації проєкту «УПЛ-TБ», який має великі перспективи централізовано зібрати права усіх 16 клубів УПЛ для досягнення значних комерційних результатів вже у найближчому майбутньому», – сказав Дедишин.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.