Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 грудня 2023, 10:39
8469
8

Голова Федерації настільного тенісу зник з України як волонтер

Олександр Зац виїхав із країни і не повернувся

| Оновлено 27 грудня 2023, 10:39
8469
8
Голова Федерації настільного тенісу зник з України як волонтер
Facebook. Олександр Зац

Президент Федерації настільного тенісу України (ФНТУ) Олександр Зац отримав дозвіл на виїзд за межі України як волонтер. У цьому статусі він покинув країну ще влітку минулого року і досі не повернувся.

Повідомляється, що чиновник виїхав з України в напрямку Угорщини. З моменту виїзду Зац у зворотному напрямку кордон не перетинав.

Джерело стверджує, що звернення з проханням надати президенту ФНТУ Олександру Зацу дозвіл на перетин кордону до Херсонської обласної військової адміністрації надсилала львівська громадська організація «Українська націонал-патріотична молодь». Її голова Петро Рапіта поінформував, що Зац справді виїжджав за їхнім зверненням. Утім, Рапіта стверджує, що голова ФНТУ повертався і привозив тактичні речі для військових.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Щось знає, якщо злиняв.
Та і дивно, сам президент федерації, а виїхав як волонтер. Наче ж спортсмени або керуючі такого рівня мають і так право на виїзд.
Выталкиватель парашутистов
Мне просто лень выкладывать тарифы этих хитросделанных благотворительных организаций, которые за приличные деньги оформляют выезд за границу вот таким "волонтерам". Но если кто-то наивно думает, что эти деньги оседают в только в карманах руководителей этих организаций, то вы сильно ошибаетесь. Максимум 25-30%, остальное уходит на верх...Так что все в шоколаде... Война всех устраивает, многие за эти полтора года стали миллиардерами и миллионерами в долларовом эквиваленте...
zelc006
Може він загинув, як герой? 
Алекс 122
Начиная с бубки гцтцайта одни сепары .ну и бардак развел зеленский .все враги Украины друзья зеленого начиная с баканова 
Vovan78
Спздив гроші федеоації і з‘їб…в. Ганд…н!