Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 грудня 2023, 15:47
2244
1

КОЖАНОВ – про зрив трансферу в росію: «Президент сказав – не продаєшся»

Півзахисник хотів піти за своїм колишнім тренером

| Оновлено 26 грудня 2023, 15:47
2244
1
КОЖАНОВ – про зрив трансферу в росію: «Президент сказав – не продаєшся»
ФК Карпати. Денис Кожанов

Ексфутболіст багатьох українських клубів Денис Кожанов, який днями оголосив про завершення кар'єри, розповів, як свого часу перебував за крок від переходу до російської «кубані».

«Міг, напевно, у кращих командах пограти. Якби не був такий довгостроковий контракт із «Шахтарем». У мене були варіанти, але «Шахтар» не продав. Тоді ще не було війни й найреальніший варіант – це був «краснодар». Кононов ще не пішов, але мав туди йти, і я вже спілкувався з президентом, але просто не продали – і все.

Там вигідніший контракт був, звичайно. Але насамперед я розумів, що туди йде Кононов. Якщо він мене бере, я гратиму. Плюс, там ставлення – спортивний директор прилітав до Києва, ми спілкувалися, президент мало не через день дзвонив. Була трансферна ціна – 2 мільйони. Вони давали понад два мільйони, але «Шахтар» сказав «ні». Я подзвонив Палкіну, запитав: «Чому ви не хочете мене продати?» Він каже: «Президент сказав – ти не продаєшся», – розповів Кожанов в інтерв'ю Брутальному футболу.

Зазначимо, що, крім України, футболіст усе ж таки пограв за кордоном, виступаючи в 2016-му за молдовську «Дачію». Загалом Денис провів за свою професіональну кар'єру понад 300 матчів.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
easterly
арендоупль, копанка бубль, карпати аренда - в багатьох українських клубах??? спірт.ау - це навіть не треш, не опускайтеся до рівня херікона