Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
2657
0

Аль-Іттіхад – Аль-Наср. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 26 грудня о 20:00 за Києвом

Аль-Іттіхад – Аль-Наср. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

26 грудня на «Король Абдалла Спортс Сіті» пройде матч 17-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Іттіхад» зустрінеться з «Аль-Наср». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Аль-Іттіхад

Команда залишає цього сезону досить суперечливе враження. На клубному чемпіонаті світу Бензема та компанія виступили доволі планово: розгромили новозеландський Окленд Сіті, але самі були обіграні 1:3 єгипетським Аль-Ахлі. До речі, всі 4 голи на рахунку у Каріма. Не було особливих проблем у тигрів із подоланням групового етапу Ліги чемпіонів Азії. Але, набравши стільки статусних легіонерів, у Джідді явно розраховували зберегти чемпіонський титул на внутрішній арені, виграний уперше за 14 років. Але в Прем'єр-Лізі після успішного старту з 6-ма перемогами в 7 турах фаворит різко здав позиції. Було навіть 5 матчів без перемог, та й потім 4:2 з Абхою та Аль-Халіджем чергувалися з новими осічками. Аль-Раєду теж поступилися - 1:3 на власному полі.

Аль-Наср

Клуб продовжує гонку за першим місцем. Минулого сезону вона вийшла невдалою навіть після сенсаційного запрошення Роналду. Зараз лицарі Неджди викликали з Кріштіану ажіотаж по всій Азії, колесячи в рамках Ліги чемпіонів (де легко було пройдено груповий етап), але при цьому, навіть після літньої серії посилень і появи нового наставника, Луїша Каштру, вони так само лише другі в поточній таблиці національної першості. Причому Аль-Хіляль настільки гарний, що дедалі менше шансів його наздогнати. Та й фаворит не ідеально проходить дистанцію: почав із кількох поразок, втратив очки зі скромною Абхою, був розгромлений нещодавно лідером. Втім, минулого туру було впевнено, 3:1, обіграно Аль-Іттіфак.

Статистика особистих зустрічей

Аль-Наср востаннє вигравав ще 2018-го року. Після цього було 4 нічиї та 7 перемог Аль-Іттіхада, у тому числі в обох останніх поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у господарів поля. Вони в такій поганій формі, що можна спробувати ставку з форою -1 на Роналду та компанію (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.