Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 сiчня 2024, 20:24
5928
15

Екс-гравець збірної Шотландії: «Зінченко – не дуже хороший захисник»

Крейг Берлі розкритикував гравця «Арсенала»

| Оновлено 02 сiчня 2024, 20:24
5928
15
Екс-гравець збірної Шотландії: «Зінченко – не дуже хороший захисник»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Колишній півзахисник збірної Шотландії Крейг Берлі після матчу з «Ліверпулем» (нічия 1:1) розкритикував українського захисника «Арсенала» Олександра Зінченка:

«Я завжди дотримувався думки про те, що у Зінченка як у захисника багато слабких місць. І справа навіть не тільки в цьому голі Салаха. Зінченко абсолютно погано контролює м'яч і позицію, коли треба оборонятися. У матчі з «Ліверпулем» Деклан Райс у багатьох випадках виручав Зінченка, коли той знову мав проблеми з позицією.

Що ж стосується самого голу Салаха, то перша помилка Зінченка полягала в тому, що в момент передачі він уже програвав своєму опонентові три-чотири ярди. Потім захисник «Арсенала», звісно, спробував повернутися в гру, але діяв у цій фазі абсолютно жахливо. Навіть ніяково було дивитися на те, як він ліниво виставляв ногу. Тож не дивно, що Салах дуже легко проскочив повз Зінченка. Вини воротаря в цьому голі немає абсолютно. Все зводиться до дуже поганої гри в обороні.

І справа в тому, що Зінченко – не дуже хороший захисник. Це одна з причин, через яку Жузеп Гвардіола його позбувся».

Олег Дідух Джерело: ESPN
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алекс 122
Зинченко вообще не защитник .Много раз его обыгрывали без труда и проходили к воротам .Трудно понять почему Гвпрдиола упорно ставил его в защиту 
TarasTaras94
Це правда частково, але у нього кращі наприклад оборонні показники ніж у того Трента, а тут роблять трагедію бля із за того що його обіграв Салах!! Я фігію, Трента возять через матч і нічо, таким поносом його ніхто не криє. Відборів у Зіни доречі в Арсеналі найбільше, у верховії боротьбі він теж сильний. Доречі є графік кількості спроб обведень захисників з відсоток виграних і Олександра, ви не повірте, показники на рівні Миколенка, він в плюсі і купа захисників в АПЛ діють набагато гірше. Але у нього є одна суттєва проблема, це оборона на просторі проти швидких гравців бо йому тупо не вистачає різкості та швидкості щоб їх закрити, тож йому постійно потрібна підстраховка за спиною проти таких команд, і все. 
D.Lanskoy
Це каже гравець, краще досягнення якого - чемпіонство в Шотландії в команді Селтік, яка і так завжди там перемагає, чередуючи чемпіонство з Рейнджерс і гравець збірної, яка жодного разу не грала ані на ЧС, ані на ЧЄ. На відміну від того ж Зінченка, який грав в 1\4 финалу ЧЄ, а на клубному рівні не завойовував хіба що Лігу Чемпіонів. Просто заздрість заурядного шотландця. 
orakin29
А те що це був Салах,який в АПЛ мабуть вже із під усіх захисників забивав? Ніхто про це не каже.У Зіни найголовне це  атака,захист вже як вийде.
Vitason
Критика всегда будет после ошибок,но кто не делает ошибок ,ребята!?? Он проиграл забег и и момент,кому !? Салаху!! Что такого здесь ужасного,что вы развели здесь базар!! Все ошибаются , хватит за один гол делать панику, ничего ужасного не случилось,критиковать все могут, станьте на его место , потом будете языки распускать умники!! Играли две сильные команды и результат говорит сам за себя была сильная борьба,где Зинченко сделал ошибку , ничего страшного не произошло!!
Евгений Кожушко
А цей екс гравець завжди ідеально грав у захисті?🤦‍♂️
stalevar1250
Жузеп?! 🤮🤮🤮🤮
Всю жизнь писали Хосеп, а пару месяцев, как Спирт Уа, током ебануло и стали писать Жузеп, пздц!!! 
luceorius
 За останні 2-3 місяці почастішали заяви різних британських фахівців про невідповідність Зінченка сучасному рівню Арсенала. Це все замовлено і проплачено чи таки в цьому щось є?