Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 грудня 2023, 00:45
15621
30

«Про що думав коуч?» Фани Челсі не розуміють, чому Мудрик не грав в основі

Маурісіо Почеттіно отримав шквал критики за рішення залишити Мудрика на лавці для запасних

| Оновлено 25 грудня 2023, 00:45
15621
30
«Про що думав коуч?» Фани Челсі не розуміють, чому Мудрик не грав в основі
Getty Images/Global Images Ukraine

Сьогодні, 24 грудня 2023 року, відбувся заключний матч 18-го туру Англійської Прем'єр-ліги між «Вулвергемптоном» та лондонським «Челсі». Гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля.

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно залишив українського вінгера Михайла Мудрика на лавці для запасних і випустив його лише на 59-й хвилині. Таке рішення спеціаліста не сподобалося вболівальникам «синіх», які почали масово критикувати аргентинця.

Jay Costa: «Гвардіола ніколи б не поставив Джексона замість Мудрика. Гвардіола грав би з Мудриком, Нкунку та Мадуеке в нападі. Не порівнюйте Почеттіно з Жузепом».

Calvin: «Мудрик вийшов та забив «Ньюкаслу», але все одно залишився на лавці. В наступному матчі він (Почеттіно, – прим.) не випустить в старті Нкунку та Лавію, хоча вони вже готові».

P R I N C E: «В тебе є Нкунку та Мудрик, але ти граєш з Броєю та Джексоном... Я втомився дивитися на це».

Badude_sad5: «Чому Мудрик був на лавці після того, що він зробив проти «Ньюкасла»? Стерлінг сьогодні грав як л***о, але в наступному матчі знову буде в основі. Я думаю, що рішення Почеттіно коштують нам поразок».

Koye: «Звільніть цього недоумкуватого тренера. Про що він думав, коли випустив у старті цю бездарну атаку, залишивши Нкунку та Мудрика на лавці?»

Wdegy: «Почеттіно 🤦, чому ти не випустив Мудрика в старті? Чому з перших хвилин грали Броя та цей комік? Геть з мого клубу».

Prepo: «Люди, які звинувачують Почеттіно в поразці, не можуть бути серйозними. Він не має вчити гравців типу Стерлінга як реалізовувати моменти. Мудрик не в старті – це єдине, за що я критикую Почеттіно».

Abby Payne: «В наступній грі Мудрик має виходити на поле у старті. Якщо Почеттіно не здобуде результат проти «Крістал Пелес», звільняйте його. Він продовжує приймати неправильні рішення. Друга половина другого тайму була найкращим періодом гри. Як думаєте, чому?»

Elegbede Brothers: «Нкунку, Мадуеке та Мудрик були неймовірними. Вони мають бути у старті».

Michael Webb: «Як Нкунку та Мудрик не вийшли в основі? Це загадка. Я не впевнений, що Почеттіно знає, як він хоче грати».

Rado: «У Почеттіно були Нкунку, Мадуеке та Мудрик, але в основі грали Броя та Джексон. Ця поразка на совісті тренера, закінчуйте ці розмови».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TarasTaras94
Я тут бачу, що англійські фани до Мудрика краще відносяться ніж свої ж. Принаймні на спорт.юа, тут щось завжди токсику багато порівняно з іншими сайтами
Евгений Кожушко
У мене ще питання, до яких пір буде грати цей незграбний пенсіонер Тіагу Сілва?
Flying Cat
Напевно Почеттіно начитався коментарів недолугих українських "уболівальників". Іншої причини такої поведінки не бачу. 
Максим Колісник
Там у вболівальників біполярка. То нафіг Мудрика то нафіг тренера що не випустив Мудрика)
Falko
Походу, це якийсь мурзік-бот )) Майже вся ця купа вболівальників одночасно виклала майже однакові за змістом коментарі, трішки варіюючи структуру.
Wlad West
Было подобное гимно в Динамо мацква, Еврюжихин назывался. Такое же безмозглое было, бегал как в дупу ранитый.
avk2307
Нувийшов Мудрик на 35 хвилин і що? Нкунку забив і був попереду лідером, а Мудрик напівмомент створив і все.Мадуеке також краще виглядав, хоч також на заміну.
З перших хвилин якби вийшли ці всі, то Челсі до перерви вже б 2-0 летів. Вони ж не працюють в захисті,і Почетіно то знає.
NoMad
Пояснiть фанам членсi, що вiн не грав, бо вiн дно