Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
24089
18

ВІДЕО. Виконав обіцянку. Молодий талант Шахтаря купив новий дім для матері

Егіналдо менше аніж півроку тому приєднався до «гірників»

ВІДЕО. Виконав обіцянку. Молодий талант Шахтаря купив новий дім для матері
shakhtar.com. Егіналдо

19-річний вінгер «Шахтаря» Егіналдо після завершення всіх матчів «гірників» у поточному календарному році повернувся на батьківщину – до Бразилії.

Напередодні футболіст виклав відео, на якому видно, як він веде свою маму у спеціально придбаний ним для неї новий будинок, розташований у рідному для Егіналдо містечку Монсан штату Мараньян.

«Вчора я зміг виконати свою обіцянку – подарувати новий дім моїй королеві, мені залишається лише подякувати Богу за все, що він зробив та робить у моєму житті», - написав Егіналдо.

Відомо, що батько Егіналдо не дожив до того моменту, коли в кар'єрі його сина намітилося стрімке зростання. Він помер наприкінці лютого минулого року від серцевого нападу.

Егіналдо народився та виріс у сільській місцевості, і з юних років навчився працювати у полі разом зі своїми батьками, які садили кукурудзу, маніок та тримали декілька голів великої рогатої худоби у Монсані.

У «Шахтар» Егіналдо перейшов влітку 2023 року із «Васко да Гама» за 3,5 мільйони євро і з того часу провів за команду 9 офіційних матчів (1 гол).

Оцініть матеріал
(138)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
А українці приходять до своїх батьків у трунах!  Руде чмо Ахмєтов правильно розставляє акценти
DaVinci
Не хочу писати про ахметку... Хлопчина молодець. Гроші спершу треба вкладати в сім'ю, яка дала тобі все. А вже тоді пахати для чогось більшого 
FunnyCat_____
парнишка молодец конечно, что печется про родителей
печально только то, что проспонсировали этот дом граждане воюющей страны - украинцы!
AndiM
Ну на крадені в українців мільярди , рінах падло вже десятки років озолочує не тільки себе а й своїх ручних сраколизів-сирунів з шаХрая. А лохторату який за нього і тут навіть сраку собі рве, в кращому випадку видає продуктові набори. А ті ідіоти ще й поклоняються йому як бОжку.
turist86
Наступного року подарує яхту - по Амазонці мандрувати
umnuy2
смотрел недавно по ютюбу-не вникал раньше-а ведь правду сказали там.Негры очень почитают родителей а белые наоборот больше детей.Это с НБА челы тоже говорили что перво наперво радакам хаты и удивлялись что белые наоборот своих детей в универы крутые.Вот как то так.
mayakovskiy1
При цьому зрозуміло що 2/3 складу Динамо отримують більше цього ноунейма. Але винуватий Ахмєт й пацан який купив мамі будинок.  При тому що Шахта тільки на ЛЧ 50  мільйонів баксів заробили