Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2023, 14:11
2390
0

Тоттенхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 23 грудня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 24 грудня 2023, 14:11
2390
0
Тоттенхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

23 грудня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда минулого сезону залишилася без єврокубків. А влітку ще й ключовий гравець, Гаррі Кейн, пішов. А те, що менеджером став Ендж Постекоглу, викликало не стільки ентузіазм, а більше питання. Шпори, здавалося, розбили всі сумніви, вигравши 8 із 10 перших поєдинків у Прем'єр-Лізі при парі нічиїх (нехай і у поєднанні зі швидким вильотом із Кубка Ліги). Але потім все змінилося, причому різко: Челсі поступилися 1:4 на тлі своїх помилок та вилучень. Потім були 1:2 з Вулверхемптоном і Астон Віллою, а весь оптимізм від результативної нічиєї з Манчестер Сіті був нівельований новою поразкою, від Вест Хема. Тим несподіваніша була велика, 4:1, перемога з Ньюкаслом. А потім оформили гросмейстерські 2:0 з Ноттінгем Форест - це призвело до відставки Стіва Купера.

Евертон

Клуб зараз мав йти у верхній частині турнірної таблиці, і навіть думати про боротьбу за єврокубки. Але саме їх вирішили покарати за негативні фінансові звіти – відібрали одразу 10 очок. Але шок ірисок після оголошення цього вердикту тривав недовго – по суті, лише з Манчестер Юнайтед програли. Але потім Шон Дайш знайшов ключики до своїх підопічних, і ті знову почали перемагати - і не тільки у скромного Ноттінгем Форест, а й у більш амбітних і сильних Ньюкасла і Челсі, при всіх застереженнях про форму аристократів, не кажучи вже про Бернлі. У вівторок був непростий поєдинок з Фулхемом у Кубку Ліги, де могли пройти по пенальті, але не реалізували вирішальний, 5-й удар, а потім уже дачники досягли успіху.

Статистика особистих зустрічей

Шпори минулого року сухо виграли обидва поєдинки. Але у квітні у поєдинку із взаємними вилученнями все закінчилося 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори, звичайно, розглядають шпор як явного фаворита. Але це недооцінка ірисок – ставимо на те, що гості виграють за фори +1 гол (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.