Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 грудня 2023, 12:22
14820
0

Уболівальники здивовані: Беллінгему показали другу жовту, але не вилучили

Помилка в трансляції збила майже всіх

| Оновлено 22 грудня 2023, 12:22
14820
0
Уболівальники здивовані: Беллінгему показали другу жовту, але не вилучили
Getty Images/Global Images Ukraine. Джуд Беллінгем (у білій формі)

Глядачі матчу «Реал Мадрид» – «Алавес» (1:0) залишилися спантеличені тим, що півзахисник «вершкових» Джуд Беллінгем залишився на полі після очевидної другої жовтої картки.

Лідер атак «Реала» зрубав Науеля Теналью на 84-й хвилині матчу, влетівши в нього ззаду, за це йому показали жовту картку. Багато вболівальників очікували побачити, що після цього Беллінгем покине поле, отримавши друге попередження.

Річ у тім, що на 39-й хвилині матчу Беллінгем звалив Джона Гуріді, що здалося арбітру ще одним порушенням, а в трансляції повідомили, що гравцеві «Реала» показано жовту. Про це ж повідомляли сайти та додатки з прямими трансляціями.

Але насправді попереджений був хтось із лави запасних «Реала». Після цього картка на 39-й хвилині зникла з низки сайтів і додатків, але вболівальники все одно залишилися здивованими.

Один із глядачів написав на сайті X: «Будь ласка, скажіть, що я не єдиний, хто отримав повідомлення про те, що Беллінгем заробив жовту картку до цього?».

Інший додав: «Хіба це не повинна бути друга жовта картка Джуда Беллінгема? Він отримав одну раніше за те, що розмовляв із суддею».

Третій написав: «Чи була скасована жовта картка Джуда Беллінгема в першому таймі? Він отримав ще одну жовту в другому таймі і має бути вилучений».

Зазначимо, що заключну частину матчу «Реал» все одно догравав у меншості після вилучення Начо. Проте мадридці зуміли вирвати перемогу в компенсований арбітром час і повернутися на першу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.