Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
1350
0

Аль-Наср – Аль-Іттіфак. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 22 грудня о 17:00 за Києвом

Аль-Наср – Аль-Іттіфак. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

22 грудня на «Аль-Аввал Парк» пройде матч 18-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Наср» зустрінеться з «Аль-Іттіфак». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Аль-Наср

Команда рік тому покликала Роналду – і, можливо, несподівано для саудитів, але він погодився. Щоправда, за Кріштіану все одно не вийшло стати чемпіоном країни - зупинилися на 2-му місці. На таку невдачу відреагували підписанням влітку нової купи статусних новачків із Європи - Фофана, Алекса Теллеса, Брозовича, Ляпорта, Отавіо та Мане, а на тренерській посаді з'явився Луїш Каштру. Але якщо в азіатській Лізі чемпіонів вдалося все вирішити достроково в плані виходу в плей-оф, і наприкінці вже експериментальним складом були тільки нічиї з Персеполісом та Істиклолом. То на внутрішній арені знову гранд іде лише другим - просто тепер уже за спиною Аль-Хіляля, якому нещодавно ще й в очному поєдинку поступилися 0:3. Втім, решта крайніх поєдинків приносили видовищні перемоги.

Аль-Іттіфак

Клуб був гарний у 80-ті роки минулого року - на той час припали обидва чемпіонські титули та крайній Кубок короля. Після цього була хіба перемога в парі розіграшів Кубка федерації країни, на початку століття. А минулий розіграш Про-Ліги закінчився 7-ю позицією. Щоб це виправити, влітку покликали на тренерську посаду Джеррарда. І під Стівена приходили знайомі йому футболісти – Мусса Дембеле, Хендрі, Хендерсон, Фабіньо, Вейналдум, Грей. Але результати практично плачевні. Ні, починали з 5 перемог у 7 перших турах. Але потім додалися у 7 наступних поєдинках лише 3:2 на полі Аль-Вахди. Так, 4 із 5 крайніх поєдинків закінчилися нічиїми. Але все одно команда йде у самій середині таблиці.

Статистика особистих зустрічей

У травні була нічия, а у серпні Аль-Іттіфак навіть вигравав. Але у жовтні в кубку Аль-Наср переміг у матчі з взаємними вилученнями, щоправда, з голом лише у доданий час.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом пари господарів. Погодимося, вони на порядок сильніші, та й грають удома. Ставимо на Роналду та компанію при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Колишній помічник Фоменка розповів про причини смерті тренера
Футбол | 08 травня 2024, 21:20 0
Колишній помічник Фоменка розповів про причини смерті тренера

Михайла Івановича не стало 29 квітня

Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію
Футбол | 07 травня 2024, 23:57 128
Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію

Безславний виліт від підопічних Луїса Енірке, які ледь не зламали каркас чужих воріт

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.