Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2679
1

Астон Вілла – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 22 грудня о 22:00 за Києвом

Астон Вілла – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Унаї Емері

22 грудня на «Вілла Парк» пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Шеффілд Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда продовжує писати свою іспанську футбольну казку. Вже минулого сезону, прийшовши лише по ходу розіграшу на місце знятого Джеррарда, Унаї Емері зміг фінішувати на сьомій позиції, нарешті повернувшись до єврокубків. Зазначимо, що в Лізі конференцій, хоча потрібно було стартувати в кваліфікації, влітку англійці виглядають гідно і пробилися без особливих проблем у плей-оф. І, головне, в АПЛ, навіть за ускладненого графіку, виходить додавати. У листопаді обіграли 2:1 Тоттенхем, взимку вже видали по 1:0 з Манчестер Сіті та Арсеналом, випередивши зрештою містян і застрибнувши аж на 3-є місце в поточній таблиці. А після непростих 2:1 із Брентфордом звузили відставання від лідера до 1-го очка.

Шеффілд Юнайтед

Клуб зрештою возз'єднався зі своєю легендою. Уайлдер був ще гравцем. А ставши тренером, Кріс підняв клуб, що перебуває в затяжній кризі, у Прем'єр-Лігу. І навіть впевнено утримав його там – але лише у перший сезон. У наступному все розвалилося, і мечі вирушили до Чемпіоншипу. Повернув звідти їх Хеккінгботтом, нехай і тільки з другої спроби, але напряму. Ось тільки довго Пол не протягнув на найвищому рівні, де його підопічні виглядали надто слабко. Після 0:5 від колеги з підвищення і нинішнього конкурента за виживання Бернлі з цим менеджером розлучилися. Благо, місцева легенда повернулася, і вже з Ліверпулем команда виглядала по-бойовому, нехай і програла. Зате з Брентфордом єдиний гол Макаті приніс таку довгоочікувану перемогу. Але з Челсі були нові 0:2, хай і при непоганій грі.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє сторони грали в АПЛ 2020/2021. Тоді команди обмінялися мінімальними перемогами, по 1:0, причому господарі грали обидва рази у більшості.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей і за нового наставника. Погодимося, що віллани явно сильніші і виграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,61).

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 126
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.