Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
34719
8

Анчелотті провів ще одну особисту розмову з Луніним. Відомі підсумки

Український воротар залишиться в «Реалі» і буде боротися за місце в основі

Анчелотті провів ще одну особисту розмову з Луніним. Відомі підсумки
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті провів особисту розмову з українським воротарем Андрієм Луніним, повідомляє видання Realmadrid Confidencial.

За підсумками розмови, 24-річний голкіпер ясно дав зрозуміти італійцю, що збирається залишитися в команді як мінімум до кінця сезону. Його не лякає, що на папері першим номером досі є Кепа. Андрій зосереджений на роботі над собою і готовий показати свої здібності тренеру.

Нагадаємо, контракт Луніна з «Реалом» офіційно діє до 2024 року, хоча в ЗМІ з'являлася інформація про таємне продовження угоди до кінця сезону 2024/25.

«Поки Кепа залишається в основі, він повинен остерігатися рішення Луніна залишитися в команді і показати себе. Голод гравця, якому нічого втрачати, може здивувати всіх і кожного, а голод гравця, який хоче досягти успіху, є паливом для досягнення великих цілей, хоча тільки час покаже результат», – йдеться в завершенні статті.

Раніше Карло Анчелотті заявив, що в матчі проти «Алавеса» у стартовому складі вийде Кепа, а не Лунін. Гра відбудеться вже сьогодні, 21 грудня о 22:30 за київським часом.

Оцініть матеріал
(171)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст пояснив, завдяки чому Наполі може купити Судакова
Футбол | 04 травня 2024, 23:23 3
Журналіст пояснив, завдяки чому Наполі може купити Судакова

Якщо неаполітанці продадуть Осімхена, то зможуть розраховувати на два топові вхідні трансфери

Хет-трик Суареса, п'ять асистів Мессі. Інтер Маямі розгромив Ред Буллз
Футбол | 05 травня 2024, 04:54 2
Хет-трик Суареса, п'ять асистів Мессі. Інтер Маямі розгромив Ред Буллз

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Луніну допомагає, що його підтримують вболівальники. Бо він давно у клубі. А Кепу ніхто здається ніде особливо не любить.
Ну то при рівних якостях воротарів вболівальники тиснуть на Анчелотті, аби ставив Луніна. І Анчелотті таки пару разів поставив.
Луніну в принципі би не завадило бути трохи наглішим і відкритішим. У нього замкнутий характер, мовчить, не випендрюється, скромний. А інколи треба бути і наглим та відкритим, щоб стати популярним.
Йому ще повезло, що там його дружина, очевидно, рулить його соцмережами і  виставляє нові фотки час від часу. Бо він б і того не робив. Бо зараз таке діло, що всі повинні якось мати соцмережі і підписників. Бо на це і спонсори дивляться.
roman75zpr
Мексиканские и бразильские сериалы отдыхают...))
potemkin78
очень просил накасячить, а то оправдываться уже устал
zhyr
Виходить, що Лунін, який за статистикою краще Кепи (який залишається основним), повинен ще поборотися за основу?)) То що він тоді ще повинен зробити? Відстояти на нуль і ще голи забивати?))
anacreon
Вся ця Санта-Барбара від іспанської преси з Реалом така смішна. Хто що пукнув, хто що подумав, хто що з'їв. А у нас дивуються, чого Лунін так чіпляється за Реал. Бо де ще йому буде стільки уваги?  
Грав би собі головного в Бетисі. Є якесь комусь діло до нинішнього воротаря Бетиса? Та ми навіть прізвище воротаря Жирони, напевно не знаємо. Я от навіть не згадаю, бо про нього ніколи не пишуть і не згадують. 
А тут другий воротар Реалу і кожен день вся іспанська преса обсмоктує, що він робить, з ким говорить, що думає, куди збирається.  
Оця от конкуренція з Кепою - найкраще, що сталося з Луніним.  Ніколи він стільки уваги не отримував. Ще і вболівальники і преса таки нагнули Анчелотті, аби він міняв Кепу і Луніна. І стало ще цікавіше. 
Бо Реал це престиж і увага. Тому Лунін так не хоче уходити і згоден навіть інколи грати. А мадридська преса так вчепилася  в це чисто тому, що їм нудно, а писати про щось треба. В Реалі нема зараз інших скандалів, а Барселона та Реал це як зірки таблоїдів. Там постійно треба якась штучна драма, яку преса розвиває до небес. Тому так до Бейла чіплялися. Люблять істерики Вінісіуса. Доїли Мессі. Тепер Луніна і Кепу мусолять. 
 І це тим більше краще для Луніна, бо його розкручують медійно. Тепер вже всі знають, що є такий Лунін, коли про нього постійно пишуть. Вже давно навколо другого воротаря топ-клуба не було стільки уваги. Зазвичай вони нікому не цікаві. 
AndiM
Провів особисту зустріч з Луніним. А де в статті інтерв'ю після зустрічі одного чи іншого?  Чи що ,цей журнаГлист особисто їх прослуховував? Що за маячня?
Falko
До цієї чергової плітки навіть лінк на джерело не змогли дописати.
apepa
пусть анчелоти уходит. А Андрюха остаецца вратарем номером один!