Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
|
34720
8

Анчелотти провел еще один личный разговор с Луниным. Известны итоги

Украинский вратарь останется в «Реале» и будет бороться за место в основе

Анчелотти провел еще один личный разговор с Луниным. Известны итоги
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунин

Главный тренер мадридского «Реала» Карло Анчелотти провел личный разговор с украинским вратарем Андреем Луниным, сообщает издание Realmadrid Confidencial.

По итогам разговора, 24-летний голкипер ясно дал понять итальянцу, что собирается остаться в команде как минимум до конца сезона. Его не пугает, что на бумаге первым номером до сих пор является Кепа. Андрей сосредоточен на работе над собой и готов показать свои способности тренеру.

Напомним, контракт Лунина с «Реалом» официально действует до 2024 года, хотя в СМИ появлялась информация о тайном продлении соглашения до конца сезона 2024/25.

«Пока Кепа остается в основе, он должен остерегаться решения Лунина остаться в команде и показать себя. Голод игрока, которому нечего терять, может удивить всех и каждого, а голод игрока, который хочет добиться успеха, является топливом для достижения больших целей, хотя только время покажет результат», – говорится в завершении статьи.

Ранее Карло Анчелотти заявил, что в матче против «Алавеса» в стартовом составе выйдет Кепа, а не Лунин. Игра состоится уже сегодня, 21 декабря в 22:30 по киевскому времени.

Оцените материал
(154)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
potemkin78
очень просил накасячить, а то оправдываться уже устал
roman75zpr
Мексиканские и бразильские сериалы отдыхают...))
anacreon
Вся ця Санта-Барбара від іспанської преси з Реалом така смішна. Хто що пукнув, хто що подумав, хто що з'їв. А у нас дивуються, чого Лунін так чіпляється за Реал. Бо де ще йому буде стільки уваги?  
Грав би собі головного в Бетисі. Є якесь комусь діло до нинішнього воротаря Бетиса? Та ми навіть прізвище воротаря Жирони, напевно не знаємо. Я от навіть не згадаю, бо про нього ніколи не пишуть і не згадують. 
А тут другий воротар Реалу і кожен день вся іспанська преса обсмоктує, що він робить, з ким говорить, що думає, куди збирається.  
Оця от конкуренція з Кепою - найкраще, що сталося з Луніним.  Ніколи він стільки уваги не отримував. Ще і вболівальники і преса таки нагнули Анчелотті, аби він міняв Кепу і Луніна. І стало ще цікавіше. 
Бо Реал це престиж і увага. Тому Лунін так не хоче уходити і згоден навіть інколи грати. А мадридська преса так вчепилася  в це чисто тому, що їм нудно, а писати про щось треба. В Реалі нема зараз інших скандалів, а Барселона та Реал це як зірки таблоїдів. Там постійно треба якась штучна драма, яку преса розвиває до небес. Тому так до Бейла чіплялися. Люблять істерики Вінісіуса. Доїли Мессі. Тепер Луніна і Кепу мусолять. 
 І це тим більше краще для Луніна, бо його розкручують медійно. Тепер вже всі знають, що є такий Лунін, коли про нього постійно пишуть. Вже давно навколо другого воротаря топ-клуба не було стільки уваги. Зазвичай вони нікому не цікаві. 
apepa
пусть анчелоти уходит. А Андрюха остаецца вратарем номером один!
anacreon
Луніну допомагає, що його підтримують вболівальники. Бо він давно у клубі. А Кепу ніхто здається ніде особливо не любить.
Ну то при рівних якостях воротарів вболівальники тиснуть на Анчелотті, аби ставив Луніна. І Анчелотті таки пару разів поставив.
Луніну в принципі би не завадило бути трохи наглішим і відкритішим. У нього замкнутий характер, мовчить, не випендрюється, скромний. А інколи треба бути і наглим та відкритим, щоб стати популярним.
Йому ще повезло, що там його дружина, очевидно, рулить його соцмережами і  виставляє нові фотки час від часу. Бо він б і того не робив. Бо зараз таке діло, що всі повинні якось мати соцмережі і підписників. Бо на це і спонсори дивляться.
Falko
До цієї чергової плітки навіть лінк на джерело не змогли дописати.
AndiM
Провів особисту зустріч з Луніним. А де в статті інтерв'ю після зустрічі одного чи іншого?  Чи що ,цей журнаГлист особисто їх прослуховував? Що за маячня?
zhyr
Виходить, що Лунін, який за статистикою краще Кепи (який залишається основним), повинен ще поборотися за основу?)) То що він тоді ще повинен зробити? Відстояти на нуль і ще голи забивати?))