Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
3613
4

Алавес – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 21 грудня о 22:30 за Києвом

Алавес – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

21 грудня на «Мендісороса» пройде матч 18-го туру Прімери Іспанії, в якому «Алавес» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Алавес

Команда змогла повернутися до Ла Ліги з ходу, провівши в Сегунді мінімум, 1, минулий сезон. Щоправда, знищувачі бобів були там лише четвертими, після чого вкрай тяжко та драматично проходили стикові поєдинки. Такі новачки в еліті завжди за замовчуванням зараховуються до аутсайдерів. На такому тлі підопічні Луїса Гарсії навіть перевершують очікування. Вони тримають темп, набираючи в середньому по очку за поєдинок. Вигравши пару перших домашніх поєдинків, потім клуб взяв лише 3 нічиї за чотирьох поразок. Але з листопада пішов підйом, щоправда, знову ж таки з акцентом на своєму полі – там обіграли Альмерію та Гранаду, тоді як на виїзді були лише 0:0 з Мальоркою. Втім, потім була Жирона, яка забила двічі вже у 1-му таймі.

Реал Мадрид

Клуб ставив на цей сезон завданням боротьбу за титули у головних турнірах, Лізі чемпіонів та Прімері. У першому вийшло чудово: нехай і в досить простій групі, але Беллінгем та компанія змогли вкотре видати стовідсотковий результат, видавши 6 перемог. На внутрішній арені у підопічних Карло Анчелотті не все виходить. Галактікос програли дербі Атлетіко, були й нічиї – із Севільєю, Райо Вальєкано, Бетісом. Незважаючи на це, виходить обходити головних конкурентів на чолі з Барселоною (з виграним у вольовому стилі Ель Класіко в Каталонії). І лише неймовірний темп Жирони не дозволяє одноосібно лідирувати. Заважають і травми: розгром 4:1 Вільярреала затьмарився тим, що хрести порвав Алаба. Зазначимо, що у воротах був Лунін, а Кепа залишився на лаві запасних.

Статистика особистих зустрічей

Алавес вигравав і 2018-го, і 2020-го року. Але це виняток, а левова частина поєдинків закінчується, звичайно, перемогами Реала.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у легку перемогу Реала. Але господарі навряд чи заб'ють, та й гості більше вже думатимуть про свята. Чекаємо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,62).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Вершкові зараз на ходу, тим паче їм не дає розслабитися конкуренція з Жироною. Алавес більш-меньш вдало грає проти конкурентів в боротьбі за прописку в ЛаЛізі. Лідерам чемпіонату він неодмінно поступається. Звичайно, ставка на Реал дуже "попанська", але не бачу, чому вони не виграють. Реал Ф(-1) за 2,17
Алекс 122
Победа Алавеса