Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 грудня 2023, 21:11
1493
1

Гендир Металіста 1925: «Кредит довіри до Скрипника – безмежний»

Андрій Недєлін – про нового тренера команди

| Оновлено 20 грудня 2023, 21:11
1493
1
Гендир Металіста 1925: «Кредит довіри до Скрипника – безмежний»
ФК Металіст 1925. Андрій Недєлін

Генеральний директор «Металіста 1925» Андрій Неделін прокоментував призначення Віктора Скрипника на пост головного тренера команди:

«Ставки зроблено – ставок більш немає. Головний трансфер на вхід під завісу року, що минає – підписання досвідченого Віктора Скрипника. Контракт – на 3 роки, кредит довіри – безмежний, повноваження делегуються найширші.

Щиро вірю у творчі ідеї нового тренерського штабу на чолі із Віктором Анатолійовичем. Німецька дисципліна, тактичний вишкіл, чітка внутрішньокомандна субординація, поставлена й структурована командна гра. Перелічувати усі переваги нашого нового головного тренера можна нескінченно.

У футболі результати та досягнення клубів, де працював Віктор Скрипник, говорять за себе краще, аніж вітальні промови, які б пафосні епітети при цьому не використовувались. Амбіції нашого клубу та нового головного тренера збігаються в головному. Потрібно зростати, розвиватися і прагнути підкорювати нові, до цього недосяжні «Металісту 1925» обрії.

Це не станеться за помахом чарівної палички, попереду копітка робота. Ідемо від місяця до місяця, від гри до гри. Жодних шарахань з боку в бік. Чітко розуміємо чого хочемо, і хто капітан на містку в цій захоплюючій трирічній подорожі. Нудно точно не буде. Жодних зайвих слів. Ласкаво просимо до футбольної родини «Металіста 1925», Вікторе Анатолійовичу. Усе тільки-но починається».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дмитрий Лавриненко
А ви раптом назву змінити не хочете? Було б непогано відмежуватись від історії "Металіста" і будувати свою власну, впевнений в Харкові це тільки приверне увагу нових вболівальників.