Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
Англія
|
1289
0

Ліверпуль – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги

Поєдинок відбудеться 20 грудня о 22:00 за Києвом

Ліверпуль – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

20 грудня на «Енфілді» пройде матч чвертьфіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Вест Хемом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда за Клоппа періодично видає невдалі сезони (хоча, порівнюючи з тим самим Челсі, розумієш, як усе відносно). Але Юрген та його роботодавці при цьому стабільно демонстрували вміння вчитися на виявлених помилках та ефективно виправляти їх. Ось і цього разу червоні, хоч улітку підписали далеко не всіх, кого хотіли, більше того, втратили, серед інших, і капітана, Хендерсона, змогли помітно додати. Причому у всіх турнірах. Очікувано легко англійці подолали груповий етап Ліги Європи, не спітнівши та активно використовуючи дублерів. Більше того, мерсисайдці у грудні очолили турнірну таблицю АПЛ. Але Манчестер Юнайтед уперся і вистояв на 0:0, витягнувши суперника на 2-е місце. Здавалося б, німець у такій ситуації міг би звично сплавити Кубок Ліги, який неодноразово критикував і пропонував скасувати. Але натомість там клуб уже пройшов і Лестер, і Борнмут.

Вест Хем

Клуб проводить добрий сезон. Як переможець минулого розіграшу Ліги конференцій (що підсолодило невдалий загалом 2022/2023), англійці вирушили одразу до групового етапу Ліги Європи, де вдалося без проблем, достроково вийти у плей-оф. Крім того, вдається триматися у комфортній зоні АПЛ. Там, не так багато забиваючи, молотобійці мали позитивне співвідношення забитих та пропущених м'ячів. Хоча й допускали осічки на чолі з недавніми 0:5 із Фулхемом. Втім, за це реабілітувалися, розгромивши 3:0 Вулверхемптон. Незважаючи на все це навантаження, підопічні Девіда Моєса у Кубку Ліги після проходу скромного Лінкольн Сіті вдалося впевнено вибити і сильного сусіда - Арсенал.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє Вест Хем вигравав наприкінці позаминулого року. Але потім уже чотири рази поспіль сильнішим виявлявся Ліверпуль.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають мерсисайдців як очевидного фаворита. Але їхня мотивація під питанням, як і у гостей. Тож ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чи зіграє Куртуа в 1/2 фіналу ЛЧ проти Баварії у Мюнхені
Футбол | 28 квітня 2024, 18:31 0
Стало відомо, чи зіграє Куртуа в 1/2 фіналу ЛЧ проти Баварії у Мюнхені

Тібо потрапив у заявку королівського клубу, але їде до Німеччини просто підтримати команду

Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»
Футбол | 28 квітня 2024, 13:41 5
Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»

Захисник «Миная» – про скандал навколо матчу з «Динамо»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.