Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 19 грудня 2023, 21:28
3951
2

БЕККЕР: «Завдяки легендам тенісу Кірьос може не грати і заробляти»

Відомий у минулому тенісист відреагував на скандальні заяви австралійця

| Оновлено 19 грудня 2023, 21:28
3951
2
БЕККЕР: «Завдяки легендам тенісу Кірьос може не грати і заробляти»
Getty Images/Global Images Ukraine. Борис Беккер

Шестиразовий чемпіон турнірів Grand Slam Борис Беккер порадив Ніку Кірьосу «поважати минуле», після того як австралієць заявив, що сучасні зірки набагато перевершують великих спортсменів минулих років.

«Нік останнім часом багато говорить про теніс? Чому він говорить про спорт, який, очевидно, ненавидить?

Перевірте факти: Нік ніколи не вигравав жодного великого чемпіонату як гравець або тренер... то звідки ж узятися якомусь авторитету?

Кожен може думати, що хоче. Потрібно поважати минуле і просто сказати вголос «спасибі» за те, що ці старі професіонали існували, тому що без них тенісний тур перестав би існувати.

Дозвольте мені почати з Австралії. Род Лейвер, Кен Роузволл, Джон Ньюкомб, Кен Роуч – гладіатори австралійської тенісної сцени. Потім я маю згадати Патріка Рафтера і Ллейтона Г'юїтта. Усі вони були першими номерами, вигравали турніри Grand Slam.

Я йду далі в питанні поколінь і кажу: 70-ті роки, Джон Макінрой, Джиммі Коннорс, Бйорн Борг, потім з'явився Іван Лендл. Вони популяризували цей вид спорту, залучили глядачів до екранів телевізорів. Сьогодні ви можете бачити результат. Ніколи ще не було стільки призових грошей, ніколи ще не було стільки реклами, як сьогодні. І все це завдяки легендам.

Я трохи грав у 80-ті роки, але там були Стефан Едберг, Матс Віландер. У 90-ті були Андре Агассі, Піт Сампрас. Завдяки всім цим гравцям Нік Кірьос може взагалі не грати в теніс цього року і при цьому заробляти на життя тенісом», – сказав Беккер.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.