Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4264
2

Куртуа підтвердив, що не зіграє на Євро-2024

Воротар «Реала» не встигне набрати форму до старту турніру

Куртуа підтвердив, що не зіграє на Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Тібо Куртуа

Голкіпер збірної Бельгії та мадридського «Реала» Тібо Куртуа, який зараз відновлюється після розриву хрестоподібних зв'язок коліна, повідомив про те, що не візьме участі в Євро-2024:

«Через травму чемпіонату Європи для мене не буде. Спочатку я повинен відновитися на всі сто відсотків, а поки що краще не призначати дату повернення. Якщо мені пощастить, я зможу зіграти ще один матч у травні. Але я ніяк не зможу бути готовим на 100% до великого турніру.

Я думаю, що краще відразу внести ясність щодо національної команди. Я не збираюся грати, будучи готовим на 80%, оскільки у нас є інші хороші воротарі. Я відійду в сторону і в червні буду просто ще одним уболівальником. Сподіваюся на перемогу».

Олег Дідух Джерело: Sporza.be
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TarasTaras94
Здоров'я авжеж, але що потенційно! для збірної, що для особисто Луніна це плюс 
anacreon
Ого. Аж так? А то люди думали, що він ледь не в лютому чи березні повернеться. А він навіть не знає, чи в травні зіграє.То Лунін точно взимку нікуди не піде, навіть якщо будуть звати. Бо значить може ще перепасти якась кількість матчів. Особливо якщо Кепа знову травмується. Він навіть і контракт зможе перепідписати цілком. Бо навіть якщо Куртуа повернеться після такої важкої травми, то хто знає, в якій формі. І які знову травми будуть. Він може налажати і його посадять на лавку. Списати. Вони і Рамоса легко списали, як постарів. І не подивилися, що легенда.Кепу Реал не збирається підписувати. Видно не надто сильно вразив, аби платити багато грошей. То Вони цілком можуть самі захотіти Луніна залишити.