Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 19 грудня 2023, 13:10
35554
9

Хороші новини для Луніна? Реал визначився з майбутнім Кепи

Існує висока ймовірність того, що іспанський голкіпер покине Мадрид влітку

| Оновлено 19 грудня 2023, 13:10
35554
9
Хороші новини для Луніна? Реал визначився з майбутнім Кепи
Getty Images/Global Images Ukraine. Кепа Аррісабалага

Мадридський «Реал» почав вивчати кандидатуру резервного голкіпера на наступний сезон.

За інформацією джерела, мадридський клуб не буде продовжувати оренду іспанського воротаря Кепи Аррісабалаги. Керівництво «королівського клубу» повідомило лондонський «Челсі», що існує висока ймовірність того, що контракт Кепи не буде викуплений і він покине «вершкових» влітку.

Раніше з'явилася інформація, що головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті вирішив, що основним воротарем «королівського клубу» у цьому сезоні буде українець Андрій Лунін.

Оцініть матеріал
(324)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lex Aries
Тут пишуть про Куртуа. А нічого, що він вже давно не грає? Та й не відомо, яку форму він набере після такого простою. А Лунін тим часом буде основним і буде удосконалюватись. Може таке статись, що Куртуа тепер буде другим воротарем
u6464u
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Бундаш
головне щоб Лунін не піддався емоціям і не підписав новий контракт, мол я основний зараз і зможу конкурувати з Куртуа коли він повернеться після травми. Не зможе, Куртуа зараз кращий в світі. 
Цим літом ( а може навіть і зимою цією) Лунін стане вільним агентом і може собі вибити хороші стартові при підписанні угоди з новим клубом як діючий гравець основи Реалу. Особливо якщо вийде на саудитів, ті люблять гучні титули , розбагатіє в мить. 
А от якщо підпише новий довгостроковий контракт , то після повернення Куртуа - або сяде на банку, або продадуть його і гроші за трансфер собі заберуть і стартові Лунін не отримає, або здадуть в аренду  в який небудь Альбасете чи Ов'єдо )
Alex Komnin
Кому він взагалі може подобатися цей Аррісабалага... Просто "бабочник". Краще з академії взяти юнака.
Flying Cat
Хороший хід. Щоб прибрати невдоволення проблемою, треба спочатку погіршити становище. Щоб потім тодішня проблема була вже не такою суттєвою. Нічого нікому не нагадує?