Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
19.12.2023 21:45 – FT 1 : 1
6 : 7 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
|
2755
1

Евертон – Фулхем. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги

Поєдинок відбудеться 19 грудня о 21:45 за Києвом

Евертон – Фулхем. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

19 грудня на «Гудісон Парк» пройде матч чвертьфіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Евертон» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Евертон

Команда просто не може не викликати симпатій зараз. Вона стала якимось втіленням британського футбольного духу і б'ється, незважаючи на всі негативні обставини. Синіх вирішили покарати за фінансові проблеми, відібравши 10 очок. Хоча практично всі експерти в один голос, як мінімум, дивуються, чому не чіпають більш масштабні гріхи товстосумів на чолі з Манчестер Сіті. Але поки що юристи ірисок готували апеляцію, Шон Дайш, не сподіваючись на успіх у документах, виправив ситуацію за рахунок перемог на полі. Його підопічні лише з Манчестер Юнайтед провалилися, поступившись 0:3. Потім вдалося за мінімальний час де-факто компенсувати покарання. Причому за непростого календаря. Причому добре впоратися зі скромним Ноттінгем Форест - але потім Миколенко і компанія сухо обігравали Ньюкасл і Челсі. Після цього 2:0 з Бернлі вже виглядало досить очікуваним, хоч і важливим результатом.

Фулхем

Клуб за Марку Сілви успішно впорався з двома завданнями, причому ще й у чомусь перевершуючи очікування. Спочатку він не просто повернувся, в черговий раз з Чемпіоншипу, а й достроково, яскраво виграв дивізіон. Потім дачники, на відміну від попередніх спроб, закріпилися в АПЛ. Понад те, підопічні португальця навіть претендували на єврокубки, але більше номінально. Наразі лондонська команда отримала новий тест: горезвісний другий сезон, до якого ще й увійшли без забивного Мітровича. Поки що вони справляються, тримаючись у середняках. Ще й у грудні почали багато забивати: 3:2 з Вулверхемптоном, 3:4 з Ліверпулем, по 5:0 з Ноттінгем Форест та Вест Хемом. Але у суботу Ньюкасл усіх повернув на землю, розгромивши суперника із Лондона 3:0.

Статистика особистих зустрічей

У котеджерів 3 перемоги та нічия у чотирьох останніх поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори лояльніші до ірисок, але й гості мають свої козирі. Зупинимося на обидві заб'ють (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
Победа Евертон будет .