Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
19.12.2023 22:00 – FT 1 : 1
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
|
3299
0

Челсі – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги

Поєдинок відбудеться 19 грудня о 22:00 за Києвом

Челсі – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

19 грудня на «Стемфорд Брідж» пройде матч чвертьфіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ньюкаслом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Челсі

Команда відверто провалила минулий сезон: гранд закінчив той розіграш Прем'єр-Ліги на 12-му місці. Здавалося б, що новому менеджеру, Маурісіо Почеттіно, легко додати, тим більше, що сині виклали на нових футболістів знову рекордні суми. Але насправді в АПЛ до Різдва підходять, маючи більше поразок, ніж перемог. Останні бувають досить яскравими: погром Тоттенхема, 3:2 у меншості із Брайтоном. Але вони змінюються розчаруваннями типу 0:2 з Евертоном, та й 1:2 із нинішнім МЮ теж були провалом. Але в суботу настрій трохи підняли, дотиснувши Шеффілд Юнайтед на 2:0. Загалом шансів на топ-4 у Прем'єр-Лізі мінімум, і потрібно чимось компенсувати. На євроарені зараз Мудрик та компанія не грають. Залишається Кубок Ліги, де вже вибили Вімблдон, Брайтон та Блекберн.

Ньюкасл

Клуб грає за вкрай складним, щільним календарем – причому для нього це новий досвід. Як 4-а команда минулого розіграшу АПЛ, вона повернулася нарешті до Ліги чемпіонів. Там сороки потрапили до непростої компанії з досвідченими ПСЖ, Міланом та дортмундською Боруссією, і боротьбу довелося вести до останнього туру. Там, схоже, знову забракло досвіду, і, програвши, англійці стали четвертими, закінчивши єврокампанію. При цьому на внутрішній арені, в Прем'єр-лізі, очікувано не вдалося втриматися в квартеті лідерів на тлі щільної конкуренції. Загалом перемог і зараз вистачає, але вони перемішуються типу 1:4 з Тоттенхемом. За всі накопичені невдачі відповів Фулхем, якого минулого туру розгромили 3:0. При такому навантаженні дивно, що підопічні Едді Хау в Кубку Ліги вже вибили пару грандів із Манчестера, спочатку мінімально з Сіті, а потім розгромно і на виїзді Юнайтед.

Статистика особистих зустрічей

Сороки минулого сезону набрали 4 очки з 6 можливих із пенсіонерами. А наприкінці листопада розгромили їх 4:1, щоправда, вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у Челсі, але цього сезону Ньюкасл як мінімум не гірший. Привабливо виглядає варіант зі ставкою на те, що гості не програють (коефіцієнт – 2,15).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.