Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 грудня 2023, 23:57
1167
0

Барком програв Ресовії у матчі польської Плюс Ліги

Підопічні Угіса Крастіньша поступилися суперникам у чотирьох партіях

| Оновлено 18 грудня 2023, 23:57
1167
0
Барком програв Ресовії у матчі польської Плюс Ліги
plusliga.pl

Сьогодні матчем «Ресовія» – «Барком-Кажани», який відбувся у місті Жешув, завершився 12-й тур чемпіонату Польщі з волейболу серед чоловіків. Перед цією грою господарі майданчика посідали 4-е місце, а львів'яни розташувалися на десятій позиції, відстаючи від суперників на 11 очок.

У першій партії до рахунку 7:7 частіше лідирували гості, але потім волейболісти «Ресовії» почали поступово йти у відрив, і в середині сета їхня перевага вже становила шість очок 16:10. І хоча український клуб продовжував боротися, ліквідувати відставання не вдалося – 25:20.

Друга партія вийшла рівною. Більше того, ближче до кінцівки «Барком-Кажани» був попереду 17:16. Але, вигравши три очки поспіль, поляки зробили невеликий камбек, після чого вже не дозволили опонентам наздогнати себе. До того ж, за рахунку 23:21 на користь «Ресовії» Олексій Головень, який вийшов на заміну, не тільки погано виконав подачу, а сам отримав травму, невдало приземлившись після стрибка. Зрештою господарі взяли і другий сет – 25:21.

Натомість у третьому відрізку матчу підопічним Угіса Крастіньша вдалося довести справу до позитивного результату. Українці практично весь сет були попереду на кілька очок, а завершив партію влучним ударом головний бомбардир команди Василь Тупчий – 25:21.

Далі львів'яни цілком могли зрівняти рахунок за сетами та перевести гру у тай-брейк. Наприкінці четвертої партії вони зуміли відіграти три матчболи (!) і навіть самі заробили сетбол – 26:25. Однак у божевільному ендшпілі з кількома відеоповторами поляки таки вирвали перемогу 28:26.

«Барком-Кажани» грав у такому складі: Мойзе Гуйє (набрав 9 очок), Денніс Петровс (0), Лучано Палонски (13), Владислав Щуров (2), Василь Тупчий (23), Ілля Ковальов (12), Ярослав Пампушко (ліберо) – стартовий. На заміну виходили: Олексій Головень (0), Віталій Кучер (0), Крістерс Дардзанс (0), Богдан Мазенко (0).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
12 тур. 18 грудня. Жешув (Польща)
«Ресовія» (Жешув, Польща) – «Барком-Кажани» (Львів, Україна)

3:1 (25:20, 25:21, 21:25, 28:26)

У 13-му турі 30 грудня «Барком-Кажани» у місті Велюнь прийматиме команду «ГКС» (Катовіце).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.