Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 грудня 2023, 06:38
3421
1

Новий турнір ФІФА. Став відомий формат Міжконтинентального кубка

У змаганнях візьмуть участь переможці клубних турнірів усіх континентів

| Оновлено 18 грудня 2023, 06:38
3421
1
Новий турнір ФІФА. Став відомий формат Міжконтинентального кубка
Getty Images/Global Images Ukraine

ФІФА офіційно оголосила формат нового Міжконтинентального кубка, який буде проводитися з 2024 року. Змагання складатимуться із двох етапів. У них візьмуть участь переможці головних клубних турнірів усіх континентів.

На першому етапі переможець Ліги чемпіонів Азії або переможець Ліги чемпіонів Африки зіграють на своєму домашньому стадіоні проти переможця Ліги чемпіонів Океанії.

Переможець цього раунду в фінальному раунді зіграють або з переможцем Ліги чемпіонів Азії, або з переможцем Ліги чемпіонів Африки. При цьому Азія та Африка будуть чергуватись як господарі щороку.

Переможці Кубка чемпіонів КОНКАКАФ зіграють із переможцями Кубка Лібертадорес. Протистояння складатиметься з одного матчу на домашньому стадіоні одного з клубів. Господар поля у першому розіграші визначатиметься жеребкуванням, а права на проведення змінюватимуться щороку.

Плей-оф. Переможці двох попередніх етапів зіграють один з одним за кілька днів до фіналу на тому ж нейтральному полі, де пройде фінал.

У фіналі переможець плей-оф зіграють із переможцем Ліги чемпіонів УЄФА на нейтральному стадіоні. Команда, яка виграє матч, отримає трофей Міжконтинентального кубка.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Толстых
Об игроках походу не думают что в Фифа,что в УЕФА.Только новые турниры и как можно больше денег.Пора футбольным клубам устроить саботаж против этих федераций.