Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 грудня 2023, 14:07
3242
7

Валенсія хоче позбутися Яремчука, Брюгге українець теж не потрібен

Майбутнє українського форварда доволі туманне

| Оновлено 16 грудня 2023, 14:07
3242
7
Валенсія хоче позбутися Яремчука, Брюгге українець теж не потрібен
Колаж Het Nieuwsblad

Український форвард Роман Яремчук практично зі стовідсотковою ймовірністю залишить іспанську «Валенсію» цієї зими й повернеться до «Брюгге», якому належить контракт нашого співвітчизника. Щоправда, у бельгійському клубі на нього теж не особливо чекають.

«Яремчук демонструє недостатньо у «Валенсії». Але ми маємо залишатися інтелектуально коректними. Роман не був «планом А» для «кажанів» під час літнього трансферного вікна. Тривалий час «Валенсія» хотіла купити інших нападників, а коли це їм не вдалося, то рада директорів поспішила й підписала Яремчука. Це розчаровує: він ще не довів, що може приносити користь.

Тому в січні Яремчук знову стає проблемою для «Брюгге», де дуже сподівалися позбутися його наступного літа після хорошого сезону у «Валенсії». Тепер у «Брюгге» зроблять усе можливе, щоб знайти рішення й цієї зими продати Романа кудись», – наводить слова журналіста Дієго Ріко видання Het Nieuwsblad.

Зазначимо, що нинішнього сезону Яремчук провів за «Валенсію» 12 матчів у всіх турнірах (348 хвилин ігрового часу) та забив 1 м'яч.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 1
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
naverland
Он как раз для ДЫнамо подходит
anacreon
Пацан прийшов до успіху. Яка ганьба.Так і бачилось, що Валенсія просто поверне його назад у Брюгге. Це за три місяці ніяк себе не проявити, коли так довго намагався потрапити нарешті в той топ-чемп. І повезло, що Валенсія погодилася взяти в оренду. І потім... нічого. І лише 28 років.
Замість того, аби вигризати собі місце. Ще повезе, якщо вони його в якусь Салернітану зможуть прилаштувати в нову оренду. Або доведеться сидіти на лавці в Брюгге. Чи ще краще - кудись до Сидорчука в дношний клуб Брюгге спіхнуть. А потім ще почнуть просити, аби Шахтар забрав назад.
Яремчук був дута зірка. Гент його просто намагався продати, тому під його статистику вся команда працювала. Аби більше наколотити. І всі передачки йшли. А в інших клубах ти працюєш на команду, а не команда на тебе. І не шукає ніхто Яремчука кожною передачею. І в збірній так само. Він напевно і сам не розуміє, як так сталося що в Генті все виходило, і тут три інші клуби і не виходить.