Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 грудня 2023, 04:45
275
0

ІГНАТОВИЧ: «Ми докладатимемо зусиль, щоб дати бій фаворитам»

Коуч жіночої збірної України WU-19 розповіла про плани команди

| Оновлено 16 грудня 2023, 04:45
275
0
ІГНАТОВИЧ: «Ми докладатимемо зусиль, щоб дати бій фаворитам»
УАФ. Наталія Ігнатович

Виконувачка обов'язків головного тренера молодіжної жіночої збірної України WU-19 Наталія Ігнатович прокоментувала результати жеребкування другого раунду відбору Євро-2024 WU-19, за підсумками якого синьо-жовті потрапили до групи А4, де зіграють із Францією, Чехією та Норвегією.

– Не можна сказати, що нам пощастило. Міні-турнір у групі А4 проходитиме у квітні в Чехії, і, як на мене, головними претендентами на перемогу будуть збірні Франції та Норвегії. Ми ж із господарками боротимемося за подовження прописки в Лізі А. Утім, це аж ніяк не означає, що ми не докладатимемо зусиль, аби дати бій фаворитам.

– Якою інформацією про суперників володієте?

– Час іще є, і ми з моїми помічниками зосередимося на зборі інформації про майбутніх візаві десь на початку березня наступного року. Сподіваюся, що вони братимуть участь у міжнародних турнірах, і, таким чином, ми матимемо найсвіжіші дані.

– У складі молодіжної жіночої збірної України в Чехії очікуються зміни порівняно з міні-турніром у першому раунді кваліфікації Євро-2024 в Лізі В у Вірменії?

– Мінімальні. Ми розраховуємо на півзахисника Софію Луцан із «Шахтаря», яка через травму не змогла виступити у Вірменії. Вона вже відновилася й готова допомогти. Також уважно стежимо за 16-річною Євгенією Бєловою, яка результативно грає в нападі швейцарського «Цюриха» WU-21.

– Чи не виникне у ваших підопічних перед від’їздом до Чехії проблем з ігровою практикою?

– Не думаю. Більшість із них захищають кольори елітних вітчизняних команд і, сподіваюся, встигнуть зіграти по кілька календарних матчів у чемпіонаті України.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.