Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8235
11

Слів не підбирав. Віктор Леоненко розкритикував Георгія Судакова

Колишній гравець «Динамо» вважає, що півзахисник точно не готовий до «Ювентуса»

Слів не підбирав. Віктор Леоненко розкритикував Георгія Судакова
Getty Images/Global Images Ukraine. Георгій Судаков

Колишній гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко вважає, що півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков точно ще не готовий до переходу в італійський «Ювентус»:

«У нас усі про Судакова говорять, а в нього лише два голи в цьому сезоні УПЛ. Може, після єврокубків і збірної втомився, як у нас люблять говорити. Кого це нах**н хвилює на такому рівні?!

Чи готовий Судаков до «Ювентуса»? Звичайно ж, ні. Я не вважаю, що він себе серйозно проявив. Щоб їхати в «Ювентус», треба хоча б десять голів забити і стільки ж асистів віддати. Та він повинен знущатися над суперниками в УПЛ, щоб говорити про «Ювентус»!

Я не вважаю, що Судаков на голову вищий за інших гравців «Шахтаря». Якщо він зараз перейде в «Ювентус», то може стати другим Мудриком у плані очікувань. В Італії потрібно відбирати, а Судаков цього не вміє робити».

Раніше букмекери оцінили шанси Георгія Судакова на перехід в «Ювентус».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 6
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Чтобы разбираться нормально в футболе, не обязательно играть в зарубежных клубах,но многие на этом сайте этого не понимают, к сожалению... А Леоненко сущую правду глаголет, пора некоторым нашим спецам футбола поучиться у него правильно мысли излагать... Многие закидывают Леоненко его пристрастие к алкоголю, но мастерство не пропьешь, как говорили знаменитые кудесники кожаного мяча.... Но ближе к телу, как говорится. Судаков  - нормальный игрок для нашего чемпионата, а по рейтингу, где там наш чемпионат? Ниже 20 -го места.... А то,что полутрезвые журналисты выдумывают за рюмкой чая на кухне, так это их работа - понты гнать для лохов...
ROBOCOP
Ну в принципе он не так уж и не прав. Вспомните сколько разговоров было о Мудрике. Ну да,продали за 70 лямов (30 ещё получить попробовать надо). Ну да,он скоростной но сказать что он один в один обыгрывает и забивает я бы не сказал. А тот же Миколенко посмотрите как играет. И где!
Віктор Коробка
О, котячий батько проснувся! Що Зінченка набридло хаяти, знайшов новий об'єкт для хейту? Як тебе послухати, так: Циганков - скляний, Зінченко - ніякий, Судаков - неготовий. А може ти, як експерт - хреновий? Пам'ятаю, як ще футболістом, відлигавши від травми, питав у Шевченко та Реброва - хто з них на лавку йде, бо папка повернувся. Ось вони його на пенсію і видправили, котів кормити. Мабуть ніхто, так як він, не обс*рає українських футболістів. Навіть Сабо більш толерантний, чим цей хлоп з-за Уралу. Заздрість з нього так і пре "не добираючи слів".
🔱Avtoigor🔱
Там в кротовня є лише один футболіст це Зубков який має необхідний досвід і завдяки якому ця копанка ще більш менш на плаву + Степаненко який вже по сидів але ще виконує свої обов'язки на всі сто, але і він вже скоро помахає рукою цій Шахті з футболістами які уявили себе новими Месі, як то було з бідолагою який зараз мучаться у челсі
anacreon
Спортюа- ви можете пояснити, навіщо ви ще і кожен висєр цього Леоненка чорним шрифтом виділяєте, ніби це якась важлива новина, яку треба е пропустити? Він вам платить чи що, аби ви його рекламували?
DK1961
С одной стороны - ну вроде так. А с другой - АЛКАШ А ТЫ В КАКОМ ЗАРУБЕЖНОМ КЛУБЕ СЫГРАЛ?