Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 16 грудня 2023, 01:20
799
1

ЧАНЦЕВ: «Зоря сама винна, що єврокубкова кампанія виявилася проваленою»

Екстренер луганчан – про виступ команди в єврокубках

| Оновлено 16 грудня 2023, 01:20
799
1
ЧАНЦЕВ: «Зоря сама винна, що єврокубкова кампанія виявилася проваленою»
ФК Зоря Луганськ

Футболісти «Зорі» в заключному турі групового раунду Ліги конференцій розтрощили в Любліні ісландський «Брейдаблік» (4:0) і достроково завершили виступ в цьому турнірі.

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній головний тренер луганчан Анатолій Чанцев поділився своїми враженнями від вчорашнього протистояння в Польщі:

– Все було прогнозовано. «Брейдаблік» – апріорі слабкіший за «Зорю», а тут ще додаткові обставини були на користь луганчан.

– Що Ви маєте на увазі?
– Чемпіонат Ісландії завершився ще на початку жовтня й увесь цей час футболісти «Брейдабліка» підтримували спортивну форму заради трьох матчів у Лізі конференцій. Звісно, ісландці знаходилися не в кращому стані. Після швидкого голу Герреро й автоголу гравця гостей на 11 хвилині доля матчу вже була вирішена. Думками гості вже були у відпустці, допускаючи помилки в простих ситуаціях. Щоправда, коли рахунок став розгромний, то захотіли забити гол престижу, дещо додали обертів, але це їм не вдалося. Хоча захист номінальних господарів знову був не безгрішний.

Перемогли луганчани заслужено, як кажуть, гримнувши дверима на прощання. Склалося враження, що виконувач обов'язків головного тренера Юрій Коваль обрав оптимальний варіант складу, задіявши Мишньова та Мічина в середині поля.

– Яку б ви оцінку поставили футболістам «Зорі» за поточну єврокубкову кампанію?
– Незадовільну. Принаймні, в Лізі конференцій вони повинні були проходити до наступного раунду. Вважаю, що луганчани виявилися не готовими психологічно до єврокубкових баталій. Тому й пропустили вперед суперників, які не переважали їх за рівнем підготовки.

– Кажуть, що біда одна не ходить: в «Зорі» кепські справи й на внутрішній арені.
– Дуже не хочеться, аби було втраченено таку самобутню команду, як «Зоря».Все ж, останні матчі луганчан дають підстави сподіватися, що до найгіршого- вильоту з УПЛ, справа не дійде. Дуже багато залежатиме від наступних рішень клубного керівництва: хто очолюватиме «Зорю» на постійній основі, який буде вектор розвитку.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
А в чём провал и кто лучше их выступил в той ЛК?   Клуб заработал более 1 млн.  денег за 2 победы и ничью.  Разве в УПЛ за такое платят?  Ну а дальше им лучше подумать как вылезти со  дна таблицы.  В этом сезоне это их главная задача теперь.