Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 15 грудня 2023, 08:41
450
0

Новий тренер Київ-Баскета: «Будемо ставати кращими»

Дмитро Забірченко – про адаптацію в команді

| Оновлено 15 грудня 2023, 08:41
450
0
Новий тренер Київ-Баскета: «Будемо ставати кращими»
ФБУ. Дмитро Забірченко

Новий головний тренер столичного клубу «Київ-Баскет» Дмитро Забірченко розповів про те, як він адаптується в команді і до чого має намір прагнути з підопічними.

«Враження від початку роботи позитивні, хлопці прийняли дуже добре. Слухають, роблять - бачу, що їм цікаві нововведення, які ми намагаємося впровадити. І в ігрових моментах, і поза майданчиком. Тому і їм цікаво, і мені цікаво - це добре.

Як проходить адаптація? Поки що важкувато, але працюємо. На те в принципі є час. Але розуміємо, що це дрібниці. Будемо працювати крок за кроком. Будемо ставати кращими. Морально, тактично, фізично. Намагаємося все покращити, щоб взяти максимум перемог у цьому баблі.

Усіх хлопців знаю, з фізичними кондиціями все гаразд. Навантаження вони витримують. Треба тільки трохи змінити стиль під мене, мою стратегію, моє бачення гри. А це не просто, тому ще раз скажу, що працюватимемо і намагатимемося щодня ставати кращими. Крок за кроком, тренування за тренуванням», – зізнався Забірченко.

«Київ-Баскет» у найближчому баблі ігор Суперліги, що відбудеться в Києві з 17 до 19 грудня, проведе матчі проти БІПИ, «Черкаських Мавп» і «Старого Луцька».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.