Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2032
0

Дженоа – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 15 грудня о 21:45 за Києвом

Дженоа – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

15 грудня на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 12-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Ювентусом». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Дженоа

Клуб може остаточно зосередитись лише на Кальчо. Минулого тижня підопічні Альберто Джилардіно гостювали у рамках кубка Італії у Лаціо. І швидко пропустивши (вже на 5-й хвилині від Гендузі), так нічим не відповівши, вилетіли з турніру. Навряд чи це серйозно засмутило грифонів, які явно ставлять головне завдання закріпитися у вищому дивізіоні Італії, куди повернулися після річної паузи. Загалом поки що швидше виходить, адже і перемоги періодично трапляються, і очок набирають у середньому трохи більше ніж по 1 за тур у Серії А. В основному їх беруть вдома, де якраз і обіграли Рому (там і зовсім 4:1), Салернітану та Верону. Але минулого туру на виїзді були багато в чому очікувані 0:1 з Монцею.

Ювентус

Команда цього сезону звільнена від участі у єврокубках. А мала б, за результатами, виступати в Лізі чемпіонів. Але футболісти розплачуються за чергові фінансові махінації попереднього керівництва. Незважаючи на такий удар, Массіміліано Аллегрі зміг домогтися такого настрою в роздягальні та такої форми гравців, що зараз вони стали головними конкурентами для Інтера у боротьбі за виграш скудетто. До речі, недавно суперники грали в Турині, і видали результативну нічию, 1:1. Потім, щоправда, мало не втратили очки слідом із Монцею, забивши вирішальний гол на останніх доданих хвилинах. Героєм став Гатті, і саме цей захисник провів і єдиний м'яч у принциповому поєдинку проти Наполі. Це дозволило не лише обіграти історичного ворога з Півдня, а й продовжити гонку за нерадзуррі.

Статистика особистих зустрічей

У Ювентуса було 6 перемог поспіль. Але у травні минулого року виграли грифони, щоправда, що не врятувало їх від вильоту.

Прогноз

Букмекерські контори віддають перемогу гостям із Турина, і тут немає підстав сперечатися. Ставимо на те, що сильнішим виявиться у цій парі Ювентус (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу
Футбол | 27 квітня 2024, 19:54 2
Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу

Команда Пономарьова повністю програла аутсайдерам перший тайм, але після перерви немов розквітла

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.