Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 грудня 2023, 19:50
28457
24

Ексгравець збірної Англії назвав Зінченка єдиною слабкістю Арсенала

Оуен Харгрівз розкритикував дії українця в обороні

| Оновлено 14 грудня 2023, 19:50
28457
24
Ексгравець збірної Англії назвав Зінченка єдиною слабкістю Арсенала
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Ексфутболіст «Баварії», «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії Оуен Харгрівз невтішно висловився на адресу українського гравця «Арсенала» Олександра Зінченка, коментуючи, зокрема, гру нашого співвітчизника у матчі АПЛ проти «Астон Вілли» (0:1).

«Чесно кажучи, у моєму розумінні Зінченко — єдина слабкість цього «Арсенала». Решта команди досить хороша, щоб виграти нинішній чемпіонат Англії.

Я знаю, що Зінченко по ходу гри змінює свою базову позицію, зміщуючись у півзахист та створюючи цим перевантаження для оборони суперника. Але гол у ворота «Арсенала» в матчі АПЛ із «Астон Віллою» став прямим наслідком того, що в потрібний момент Зінченка не опинилося на його базовій позиції лівофлангового захисника. Досить уже бігати до того центру поля! Не треба нічого винаходити, просто будь захисником», – сказав Харгрівз в ефірі The Kelly and Wrighty Show.

Зазначимо, що цього сезону Зінченко провів за «Арсенал» 21 матч у всіх турнірах, забив 1 м'яч та віддав 1 результативну передачу.

Оцініть матеріал
(104)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
а кто это чудо вообще со своим виденьем футбола---тогда и вратарям не надо ногами играть а нападающим в обороне отрабатывать
anacreon
Дурашка. Чувак забув, що з себе представляв Арсенал до прихода Зінченко і Жезуса. Ті самі гравці, але боролися за 4-е місце, аби попасти в ЛЧ. Прийшли ті двоє і Арсенал другий рік бореться за чемпіонство і з першої сходинки пройшов групу ЛЧ. Піде Зіна і одразу скотяться назад, де були. Саме тому втратили чемпіонство минулої весни, коли в Зінченка стався спад. І все. Не було нікого, аби взяти на себе і повести команду.
Взагалі дивує, як вони аналізують кожен гол чи втрату м'яча Зінченка. При цьому коли  забивають з-під інших гравців, то всім просто пофік. 
Що з себе представляє Арсенал без Зінченка всі могли побачити в матчі з дношним Лутоном. Коли його залишили в запасі і почалися качелі. Арсенал три забив, але і три пропустив. Прохідний двір. Бій-біжи. Вийшов Зіна на останні 30  хв. і погасив гру, Арсенал одразу забрав собі м'яч і Лутона більше не було видно взагалі. І на останній хвилині Арсенал заштовхав переможний м'яч.
pa1103
Він тренер Арсеналу ? Хто це, щоб його слухати ?
Tasha19
Артеті не потрібен просто лівий захисник, йому потрібен якраз той хто буде бігати в центр поля. Було би по іншому, то в Арсеналі зараз грав би Кіран Тірні, а Зінченка і не купували навіть. 
Болела
Ну якби він не сам туди зміщується. Це установка тренера на гру. Що у Артети, що у Пепа. 
Octopus
Слабость Арсенала в том, что у них в старте выходит мало опытных игроков, средний возраст 23-24 года. У того же МС средний возраст старта 27-29 лет, у Ливерпуля примерно то же самое. На полностью молодом составе не построить стабильной игры для чемпионства. Зинченко у них в 26 лет самый старый. Годы идут, а любовь к молодежи как у Арсена Венгера у них до сих пор.
Mishka_Tayson
Приємно усвідомлювати, що подібні горе-коментатори є не тільки серед українських "спеціалістів" від народної гри (когось - на кшталт Сабо або  Леоненка). 
justhateme
Просто щоб ви розуміли хто такий Оуен Харгрівз - тіп який за останні 5 років карʼєри зіграв 9 матчів. Точно не йому розповідати про те, хто слабке місце
orakin29
Ну експерт з нього, так собі.Якби Артета не хотів щоб Зінченко таким чином грав,то Зіна грав би чітко на бровці.Або зовсім не грав,якби він не виконував установку на гру.
samird
Ну таке. Проблеми у Арсеналу явно не на лівому фланзі захисту. Як на мене їм не вистачає тільки топ-форварда та дещиці впевненості. І підозрюю, що це не завадить їм стати чемпіонами в цьому році.
Та й Оуен, ще той фахівець, як на мене. Гравець був непересічний, але й не так щоб суперстар. На молодіжному рівні аванси були великі, але він їх явно не виправдав - це про дещо говорить. А про його тренерські успіхи я щось взагалі не чув.
Вано Камикадзе
свинка пепа в усьому винна - зробило з півзахисника лівого бровочника ... тепер ні туди ні сюди ...  Ну і Харгрівз - взагалі ніхто - щоб його слова були комусь цікаві ... 
Людмила Павловська
 В Англії треба кожен день про когось говорити, це як в нас про депутатів, . Це їх стиль життя, і плюс ще купують газети.
Вано Камикадзе
Зіні треба трансформуватись туди де він може реально грати - стати Арсенальским Де Брюйне ... 
luceorius
 Арсенал як команда дуже виріс та набрався досвіду за останній рік, а двоє його гравців потрапили до числа номінантів на ЗМ за минулий сезон. І ось на тлі прогресу команди прогрес Зінченка помітно відстає, таке враження, що на більше він вже не здатний, на відміну від Миколенка чи Забарного. Тому і не дивно, що Арсенал серед зацікавлених лівим захисником Жирони Гутьєрресом.