Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 грудня 2023, 18:44
2233
0

«Понад 50 кандидатів»: у Усика розповіли про підготовку до бою з Ф'юрі

Британець обрав собі у спаринг-партнери «Австралійського Усика»

| Оновлено 14 грудня 2023, 18:44
2233
0
«Понад 50 кандидатів»: у Усика розповіли про підготовку до бою з Ф'юрі
Instagram. Олександр Усик

Поки Тайсон Ф'юрі відпочиває з родиною в Саудівській Аравії, українець Олександр Усик готується до поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу, який має пройти 17 лютого наступного року в Ер-Ріяді.

«Тайсон Ф'юрі насолоджується своєю відпусткою в Саудівській Аравії, а ми наполегливо готуємось до бою. Ми вже маємо понад 50 кандидатів на роль спаринг-партнерів, які відгукнулися на наш заклик та відповідають критеріям. Трьох із них ми вже відібрали до табору Олександра. Це боксери з усього світу, вони мають різний досвід. Ми вважаємо, що спаринги з ними допоможуть Усику не лише підготуватися до бою, а й принесуть дещо більше.

Ви можете легко зрозуміти, що спільного у всіх спаринг-партнерів – це фізичні характеристики, схожі на Ф'юрі. Вони справді великі хлопці. Відбір партнерів для Усика все ще відкритий. Їхній список ще не повний та ставатиме все більше й більше», – розповіло джерело з команди Олександра Усика.

Тим часом стали відомі імена кількох боксерів, які допомагатимуть чемпіону WBC готуватися до зустрічі з нашим співвітчизником у рингу. Серед них 18-річний британець Мойзес Ітаума, який уже здобув вісім перемог на профірингу, а також Джай Опетая, який має прізвисько «Австралійський Усик» за схожість боксу з українцем.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.